Profesionalism, inovație, responsabilitate, consecvență.

Experiență, fiabilitate și parteneriat de încredere din 2003.

Reprezentare exclusivă a mărcilor mondiale de produse și echipamente cosmetice.

Centru de instruire și perfecționare în cosmetologie.

Colaborarea cu noi este

image

Profesionalism, inovație, responsabilitate, consecvență.

image

Experiență, fiabilitate și parteneriat de încredere din 2003.

image

Reprezentare exclusivă a mărcilor mondiale de produse și echipamente cosmetice.

image

Centrul de instruire și perfecționare în cosmetologie.

Punctele noastre forte

✅ Toate produsele sunt în stoc

✅ Produse proaspete cu termen de valabilitate bun

✅ Doar produse originale

✅ Toate mărfurile sunt certificate

✅ Constultația gratuită de la cosmetologi profesioniști

✅ Livrare rapida in orice colț al Moldovei

✅ Servicii cosmetologice de cea mai inalta calitate!

✅ Cei mai competenți specialiști

✅ Abordare individuală

✅ Avem grijă de fiecare

Brandurile noastre

Suntem distribuitorii exclusivi de produse cosmetice profesionale, echipamente și produse de depilare. Brandurile de produse cosmetice și echipamente pe care vi le oferim au câștigat încrederea a milioane de clienți din toată lumea. Laboratoarele performante, tehnologiile inovatoare aplicate în dezvoltarea produselor, specialiști de cea mai înaltă calificare și desigur calitatea produselor sunt ceea ce apreciem în cooperarea noastră cu fiecare dintre branduri pe care le prezentăm pe piața Moldovei. Principalele activități ale companiei: distribuția exclusivă a mărcilor cosmetice profesionale pentru specialiștii din industria de frumusețe.

Brandurile noastre:

img img img img img img
img
Salon Cosmetologic

Dacă sunteți în căutarea unei îngrijiri profesionale, relaxare completă, abordare individuală și plăcere pură - salonul de înfrumusețare GHIZELA vă va satisfice, cu siguranță, toate cerințele Dvs.!
Ne mândrim cu faptul că oferim tratamente unice pentru față și corp folosind cele mai bune produse de la cele mai renumite mărci din Europa și Israel.
Puteți alege diferite tipuri de terapie – tehnici de autor, tehnici unice de masaj, masaje de la Germaine de Capuccini, care vă vor oferi cu adevărat o senzație de neuitat!
Echipa noastră de terapeuți de înaltă calificare și cu experiență bogată este întotdeauna pregătită să vă ajute în călătoria dvs. SPA!
Vom fi bucuroși să vă fim alături și să răspundem la toate întrebările Dumneavoastră!

Află mai multe
Centrul de instruire GHIZELA ACADEMY

În GHIZELA ACADEMY, profesori cu o experiență bogată în cosmetologie oferă cursuri de perfecționare în toate domenile actuale ale dermatocosmetologiei moderne, în care se oferă informații legate de ingredientele active și acțiunea acestora, protocoale de proceduri cosmetice, indicații, contraindicații, reacții adverse, pregătirea specifică, etc. Sunt oferite în mod regulat prezentări de noi produse și proceduri cosmetice in regim on-line și în incinta centrului de instruire. Invităm traineri de talie internațională și organizăm conferințe în domeniul cosmetologiei la nivel Național. Oferim instruiri individuale cu privire la tehnici exclusive de masaj.
 

Află mai multe
img

Suntem activi

Organizăm conferințe internaționale cu participarea experților de top din Europa și Israel. Acestea sunt evenimente de 1-2-3 zile, în cadrul cărora profesori de marcă cu renume susțin prelegeri despre inovații și evoluții în lumea cosmetologiei, predau noi tehnici pentru efectuarea procedurilor și își împărtășesc cele mai bune practici personale. Acesta nu este doar un alt seminar de instruire, ci un set de instrumente gata pregătite pentru o muncă mai eficientă. Fiecare participant primește nu numai un schimb de experiență cu colegii, ci și o înțelegere profundă a specificului produsului, eficacitatea utilizării acestuia. Peste 120 de cosmetologi din toată țara participă la astfel de conferințe.
 
Participăm la expoziția anuală dedicată temei frumuseții - Expoziția BEAUTY. Este cel mai mare eveniment din industria frumuseții, reunind interesele din diverse domenii: parfumerie, cosmetică și echipamente pentru saloane de înfrumusețare.
 
Pentru cei mai buni dintre cosmetologi, organizăm călătorii gratuite din Israel, unde ei vizitează uzina de producere, și asistă la lecții de perfecționare oferite de cei mai buni traineri din lume.
 
Realizăm regulat instruire gratuită a specialiștilor în centrul nostru de instruire. De asemenea, organizăm în mod regulat evenimente și prezentări în afara sediului, precum și seminare on-line.

Clienții noștri

image

Saloane populare de înfrumusețare, spa-uri și cluburi de fitness

image

Centre medicale, clinici de medicină estetică

image

Cabinete cosmetologice și cosmetologi particulari

image

Oferim clienților nostri materialele educaționale si metodice precum si suport publicitar

Doriți să deveniți partenerul nostru?

Aflați toate condițiile pentru obținerea statutului de partener și ce oportunități vi se oferă.

Află mai multe

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!