Livrare și retur

TRANSPORT
 
Transport cu mijloace proprii:
După plasarea comenzii, clientul ridică produsele achiziționate de la sediul GHIZELA SRL, strada Bernardazzi nr. 79, intrarea dinspre partea Vlaicu Pircalab, în peroada luni-sâmbătă, 9.00-20.00 plătind la casierie în numerar sau prin card bancar.
 
Livrare în raza orașului Chișinău
Livrarea în Chișinău este GRATUITĂ dacă suma comenzii este mai mare de 1000 lei. În cazul în care suma comenzii este mai mică de 1000 lei, costul de livrare este de 50 lei.
Livrarea se face în următoarele zile: luni, miercuri și vineri. Timp de livrare: de la 12:00 la 18:00. În cazul în care comanda este plasată în weekend sau în ajunul unei sărbători, livrarea va avea loc în prima zi lucrătoare după sărbătoare sau weekend. Curierul vă va contacta pentru a clarifica detaliile de livrare.
La cerere, este posibilă și livrarea în ziua expresă, dacă comanda este plasată înainte de ora 12:00 (trebuie comunicate informații în acest sens). În acest caz, costul de livrare va fi de 60 de lei.

Livrare în Republica Moldova
Livrarea în Moldova se face de către partenerii noștri în termen de 2 - 5 zile. Dacă o comandă este plasată în ajunul unui weekend, timpul de livrare se adaugă la numărul de zile de sărbătoare. Costul de livrare în Moldova este de 60 lei.
Vă rugăm să indicați numărul dvs. de telefon mobil atunci când plasați o comandă.

Livrare în alte țări
Costul de livrare pentru alte țări este calculat individual.
 
RETURNAREA SAU ÎNLOCUIREA BUNURILOR
În conformitate cu legislația Republicii Moldova (Legea privind protecția consumatorilor, Anexa № 2), parfumurile și produsele cosmetice de calitate corespunzătoare nu pot fi schimbate sau returnate.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic:
+373 7888488885 Viber & WhatsApp
+373-22-211-900
De la 09:00 la 20:00;
E-mail: office@ghizela.md