Certificat cadou

Doriți să alegeți cel mai bun, prețios și potrivit cadou pentru cei dragi? Puteți opta pentru un cadou modern, simplu petnru Dvs. și cu siguranță placut pentru cei dragi – un Certificat cadou de la Ghizela!
Surprinde-ții pe cei dragi cu acel cadou pe care și-l doresc cu adevărat! Acordă-le șansa alegerii unui produs potrivit de la branduri renumite și exclusiviste de cosmetice profesioniste GIGI (Israel), Germaine de Capuccini (Spania), BDR (Germania) sau unui parfum premial pentru casă de la Chando – toate pot fi cadoul ideal pentru cele mai speciale ocazii.

CONDIȚII DE UTILIZARE A CERTIFICATULUI CADOU GHIZELA
  1. Certificat Cadou GHIZELA, este un certificat valoric și se poate utiliza numai pentru achiziționarea produselor sau serviciilor oferite de GHIZELA SRL.
  2. Certeficatele nu se pot preschimba în bani, fiind posibilă doar achiziția de produse sau servicii oferite de compania GHIZELA SRL.
  3. Prezentele certificate permit inclusiv achiziția de produse aflate în promoții.
  4. În cazul în care valoarea cumpărăturilor este mai mică decât valoarea certificatului nu este posibilă returnarea diferenței în bani. În cazul în care valoarea finală a cumpărăturilor este mai mare decât valoarea certificatelor, beneficiarul va achita diferența în bani.
  5. Certificatele Cadou nu pot fi returnate.
  6. Pentru orice informații legate de obținerea sau utilizarea certificatelor cedou, vă rugăm să ne contactați la 022-211-900 sau 078884885.