Produse din cristale naturale

În magazin

În epoca dezvoltării industriei frumuseții și a cultului tinereții, vă propunem să gustați din ritualurile de îngrijire personală cu ajutorul pietrelor naturale. Rollere pentru relaxarea mușchilor feței, gua sha pentru drenaj limfatic, piepteni pentru păstrarea frumuseții părului și măști pentru sănătate și strălucire a pielii în jurul ochilor.
Timp de secole, produsele de îngrijire din pietre naturale au fost unul dintre instrumentele de frumusețe preferate în rândul aristocrației chineze. Astăzi, astfel de dispozitive sunt disponibile pentru fiecare femeie care se străduiește să păstreze tinerețea și frumusețea sa naturală.
 

LA CE VĂ AȘTEPTAȚI DE LA UTILIZAREA INSTRUMENTELOR DE MASAJ?

Masaj de drenaj limfatic.

Prin prelucrarea căilor limfatice, se restabilește echilibrul hidric al celulelor. Drenajul limfatic și fluxul sanguin asigură, de asemenea, eliminarea în timp util a toxinelor din organism. Ajută la reducerea edemul facial, a cearcănelor sub ochi și redă pielii o strălucire sănătoasă.

1

Masaj plastic.

Tehnica respectivă acționează fin asupra mușchilor feței și gâtului, îi relaxează și îi întărește în același timp. Efectuînd acest masaj, puteți îmbunătăți tonul pielii, obține un efect de lifting și reduce ridurile într-un mod natural.

2

Reflexologie

Punctele biologic active sunt situate pe față și corp, care sunt responsabile pentru activitatea organelor și sistemelor interne. Acționând asupra acestor puncte, masajul vă permite să influențați nu numai pielea, ci și starea generală a corpului.

3

Dimensiunea compactă

și posibilitatea utilizării independente vă vor ajuta să arătați întotdeauna minunat: oricând și oriunde.

4

Masajele realizate

din pietre naturale vor îndeplini visul la piele tinără, tonifiată, precum și vor oferi armonie interioară și liniște sufletească.

5
CheckBox

100% penetrare a produselor de îngrijire

CheckBox

90% lifting

CheckBox

95% mai multă strălucire

CheckBox

98% îmbunătățirea tonusului feței

CheckBox

90% diminuează edemele

CheckBox

Nivelează tonul

CheckBox

Diminueaza edemele

ÎNCERCAȚI ROLLERE ȘI GUA SHA DACĂ

  • Observați că produsele dvs. de îngrijire nu funcționează la fel de bine ca înainte
  • Pielea ta arată obosită și lipsită de viață chiar și după un somn prelungit
  • Ai fața umflată de dimineața
  • Vrei ca fața ta să arate mai tonifiată
  • Te deranjează ridurile 
  • Dorești un ten sănătos, uniform și strălucitor
  • Vrei ca machiajul tău să se potrivească perfect
     

VARIETATEA DE MINERALE. CUM SĂ FACI ALEGEREA CORECTĂ?

Cristalele au capacitatea să vă îndrăgostiți de ele la prima vedere. Fiecare dintre ei sunt deosibiți și irepetabili. Poate fi interpretat în termeni de culoare, transparență sau capacitatea de a absorbi lumina, forma, originea și alte calități.

CUARTUL ROZ este o piatră semiprețioasă cunoscută sub numele de piatra iubirii. Prezența cuarțului roz vă va aminti cum să trăiți în vibrațiile dragostei și plăcerii și vă va spune că este pur și simplu necesar să trăiți din inimă. Se crede că piatra aduce noroc, atrage dragostea și simpatia sexului opus.

AVANTIURINA VERDE este un mineral valoros.
Se crede că aventurina verde atrage norocul și inspirația, are proprietăți de vindecare și ajută o persoană să găsească resurse interioare pentru a-și atinge obiectivele.
Aventurina este mai potrivită pentru pielea predispusă la inflamație și roșeață.

AMETHYST este o piatră semiprețioasă valoroasă și cel mai scump tip de cuarț. Cristalele din ametist sunt capabile să vă relaxeze, să vă calmeze mintea și să oprească dialogul intern după o zi încărcată. Vă ajută să vedeți realitatea fără emoții și să nu luați în considerare evenimentele zilnice.
Masajul cu ametist nu numai că îmbunătățește starea pielii, ci și o calmează, elimină infecțiile bacteriene și virale și promovează detoxifierea. Ideal pentru tenul mătur.
 

JADUL VERDE este soiul clasic de quartz, cel mai răspândit și popular. Jadul stabilizează perfect energia umană, are un efect benefic asupra somnului, ameliorând coșmarurile și insomnia.

OBSIDIAN este o rocă magmatică, care se mai numește sticlă vulcanică,
Obsidianul are un efect energizant puternic, ajută la concentrarea forțelor, armonizează emoțiile și mintea, protejează împotriva acțiunilor nerezonabile.
Încă din cele mai vechi timpuri a fost asociat cu creativitatea, pasiunea și atracția sexuală.

REGULI DE UTILIZARE

UTILIZARE

Produsele sunt realizate din piatră naturală și necesită o manipulare atentă. În caz de cădere sau de impact dur, dispozitivul se poate sparge.

CURĂȚAREA

Se recomandă spălarea produsului înainte de fiecare utilizare sub apă curgătoare cu săpun. Restul procedurilor de curățare depind de nevoile speifice a proprietarului.

TEMPERATURA

Pentru un efect de tonifiere mai mare, masajorul poate fi folosit rece (după ce îl puneți la frigider timp de 2-3 minute). Pentru un efect relaxant, poate fi încălzit sub un curent de apă caldă.

FRECVENȚA DE UTILIZARE

Nu există restricții stricte. Este suficient să exersați de 2-3 ori pe săptămână, în cazul unui curs intensiv, masajul este posibil în fiecare zi. Masajul îl puteți efectua, de asemenea, înainte de un eveniment important ca un ritual de frumusețe pregătitor.

TEHNICA DE MASAJ

MASAJ CU GUA SHA
MASAJ CU ROLLER

TEHNICA DE UTILIZARE
GUA SHA trebuie poziționat la 20 (maximum 45) grade față de suprafața pielii.

GÂTUL LATERAL / UMĂRUL Este necesar să puneți GUA SHA cu partea sa largă pe locul în care gâtul trece în umăr și cu o presiune medie ridicați până la ureche. În punctul de sus, ne reținem și apăsăm de 7 ori sau mai mult.

1

COLOANA VERTEBRALĂ ȘI SPATELE Efectuați mișcarea cu partea cu relief de jos în sus. Punctul de jos ar trebui să fie într-un loc pe care să îl puteți atinge cu mâna, punctul de sus ar trebui să fie pe linia părului. Ajungeți la punctul de sus, vă opriți și masați-l puțin cu mișcări pulsatorii de 7 ori sau mai mult.

2

PARTEA DIN FAȚĂ A GÂTULUI Cu latura largă a GUA SHA, conducem de la centrul claviculei până la zona maxilarului. Evităm zona glandei tiroide.

3

BĂRBIE Este important să aplicați presiunea minimă aici. Pentru a nu întinde pielea, așezăm degetul mâinii libere în centrul bărbiei, ținându-l în acest loc și așezăm GUA SHA lângă deget pe bărbie, astfel încât „urechiușele” să îmbrățișeze maxilarul. Conducem GUA SHA de-a lungul liniei maxilarului până la ureche. Ne oprim aici și pulsăm de 7 ori sau mai mult. Repetăm această mișcare în ambele părți.
 

4

ZONA OBRAJILOR Așezați degetul mâinii libere de-a lungul nasului și țineți pielea pin partea massajorului. Folosiți o suprafață lungă de GUA SHA. Mișcați GUA SHA de la nas la ureche și ușor în sus. După ce ați ajuns la final, efectuați mișcari circulare, acordați atenție acestui punct. Vă recomandăm să repetați de 7 ori pe ambele părți.

 

5

ZONA ÎNTRE SPRÂNCENE Plasați GUA SHA cu „urechi” între sprâncene și masați punctul cu mișcări ușoare de presiune.

 

6

REGIUNEA SPRÂNCENELOR Cea mai delicată zonă a feței, așa că acționăm foarte atent și abia o atingem cu GUA SHA. Ținem pielea cu ajutorul degetului în zona între spâncene, așezăm GUA SHA cu „urechiușele” din ambele părți a sprâncenei și o ducem ușor până la templu. Ne oprim la templu și pulsăm de 7 ori sau mai mult.

 

7

FRUNTEA Așezați GUA SHA cu marginea sa lungă de-a lungul frunții și duceți-l de la sprânceană la zona de creștere a părului, ținând pielea dedesubt cu mâna liberă. Masați întreaga lățime a frunții și punctele de deasupra frunții.
 

8

TEHNICA DE UTILIZARE
Repetați fiecare mișcare de rulare de mai multe ori (de la 5 la 12, dacă doriți). Mai întâi, se masează o parte a feței și apoi se lucrează simetric pe cealaltă jumătate.

FAȚĂ Începeți să rulați rola mare de jos în sus, respectând cursul liniilor de masaj. Prelucrați fiecare segment al feței de 3-5 ori. Rola mică poate fi utilizată pentru a masa mușchii de mestecat și pentru a trata zona din jurul buzelor.
Mișcare pe frunte - de la centru spre ambele părți și perpendicular pe linia sprâncenelor. Asigurați-vă că vârful sprâncenei este îndreptat în sus. Masarea regiunii tîmplelor vă ajută la diminuarea durerilor de cap.

1

OCHI Prelucrați zona pleoapelor cu o rolă mică în direcția mușchiului circular al ochiului, de la colțul interior spre exterior pe pleoapa de sus și de la exterior spre interior în partea de jos a ochilor. Nu apăsați prea tare, nu schimbați direcția de mișcare.

2

GÂT Deplasați-vă de sus în jos, evitînd zona glandei tiroide. Direcția de mișcare sub maxilarul inferior este de la centru spre ureche în ambele direcții.

3

ȚINE MINTE!

PRESIUNE

Trebuie să efectuați masajul cu blândețe, dar cu încredere, nu trebuie să vă răniți, dar nici să nu confundați masajul cu mângâierile.

VITEZĂ

Masați încet și constant pentru un efect mai mare de relaxare.

NU SE RECOMANDA DE FOLOSIT!

Dacă aveți injectări recente sau pielea este traumată. Fillere sunt îndepărtate mai repede din piele, pot exista și modificări ale formei feței create cu ajutorul injecțiilor de înfrumusețare.
 

AMBALARE

O cutie de marcă din carton gros într-un design exclusiv va deveni o idee de cadou de lux și / sau o carcasă delicată pentru depozitarea massajorului preferat.
Produsul are certificate de calitate și de origine!
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!