Oferte speciale

Set Roller și Gua Sha la un preț special!

O parte indispensabilă a rutinei zilnice!

Certificat Cadou!

Un cadou perfect pentru cei dragi!

Se apropie vacanța de vis?!

Toate produsele de îngrijire în miniatură!
 

Noi seturi de la Germaine de Capuccini!

Ediție limitată cu produsele exclusive.

REÎNNOIEȘTE•REGENEREAZĂ•REFĂ

Descoperă brandul comestologic BDR!

Nu rata șansa!

Reducere -5% la orice procedură la procurarea abonementului în suma de 5000 lei.

La procurarea abonementului în Salon GHIZELA Dumneavoastră beneficiați de o reducere de 5% la orice procedură din meniul Salonului.

Noi Vă oferim o gamă variată de servicii cosetologice începînd de la curățarea facială pînă la cele mai complicate proceduri de peeling profund, carboxyterapie sau un tratament specializat Anti-Aging! Vă așteptăm la noi în Salon Ghizela, unde pe lîngă servicii de cea mai înaltă calitate și cei mai calificați specialiști din domeniul cosmetologiei savurați din atmosferă extraordinară de relaxare!

Înscrie-te

10% reducere la procurarea abonamentului din 10 ședințe de masaj anticelulitic cu un echipament unic în Republica Moldova - Sculpt Zone!

La achiziționarea unui abonament din 10 ședințe la masaj corporal anticelulitic în baza căruia stă o tehnologie unică de press și vacuum terapie, beneficiați nu doar de rezultate minunate într-un timp record!
Veți simți cum pielea Dumneavoastră devine mai tonifiată, dispar semnele de celulită și desigur veți reduce în volum! Veți simti catifelare și tonifiere în tot corpul tau! Dar în afară de aceste efecte minunate, vă oferim un tratament facial în calitate de cadou, care include un ritual relaxant de curățare, seruri, măști, precum și un masaj facial unic spaniol! Sunt momente speciale, de neuitat! Nu ratați aceasă ocazie!

Înscrie-te

Răsfățați-vă cu îngrijire clasa premium de la Germaine de Capuccini la un preț special!

Programele premium reprezintă îngrijire profesională, adaptate individual la cerințele pielii Dumneavoastră, care oferă rezultate vizibile după prima procedură. Iar după o serie de proceduri, datorită efectului cumulativ, starea Dumneavoastră generală, sănătatea și aspectul pielii Dumneavoastră se vor îmbunătăți semnificativ! În acest sens, v-am pregătit o ofertă specială - la achiziționarea a 4 programe de îngrijire Premium Lux, primiți încă o ședință cadou!

Înscrie-te

Fă-ți timp să ai grijă de tine răsfățându-te cu tratamentele SPA pentru față și corp!

Programul combinat de îngrijire facială și corporală – cu siguranță este cea mai bună idee de cadou pentru tine sau pentru cei dragi!

În timpul împachetării luxoase de corp, care vă va oferi o relaxare fără precedent, vă vom efectua un program de tratament facial, care include un masaj relaxant care mărește metabolismul celular, netezește liniile de expresie și oferă pielii un aspect radiant și bine îngrijit. Acest program de îngrijire nu numai că va reface pielea, oferindu-i umiditate, dar vă va ajuta și să scăpați de oboseală și tensiune și va oferi relaxare întregului corp!

Înscrie-te

Seturi cadou la preț special!

Set PURE EXPERT de la GERMAINE de CAPUCCINI

900 MDL

Setul Ideal pentru îngrijirea  tenul gras și problematic! Detalii

Set TIMEXPERT RADINACE C de GERMAINE de CAPUCCINI

1810 MDL

Energia hidratării și iluminării pentru răsfățul pielei tale!
  Detalii

Set ROYAL JELLY de la GERMAINE de CAPUCCINI

1090 MDL

Duetul ideal pentru o piele hidratată și luminoasă!
  Detalii

Set TIMEXPERT HYDRALURONIC de la Germaine de Capuccini

1680 MDL

 Obține cu 72% mai multă hidratare în doar 10 zile! Detalii

Oferte permanente

Livrarea gratuită în raza orașului

Livrarea este gratuită la comandă în sumă mai mare de 1000lei.

Livrarea în toată Republică

Noi livrăm în orice colț al tării cu ajutorul serviciului de curierat. Costul livrării - 60 lei. Timpul de livrare - 2 zile.

Consultarea gratută de cosmetolog

Specialiști cu experiență cu mare plăcere vă ajutăm să alegeți produsul potrivit!

10% reducere la ziua de naștere

Vă oferim 10% reducere la ziua Dvs. de naștere la orice produs sau serviciu in Salon Ghizela.

Condiții speciale

Regulile Ofertei Speciale pot fi modificate de Organizator unilateral, fără notificare prealabilă, prin postarea de informații despre modificările aduse Regulamentului Ofertei Speciale (împreună cu noua versiune a Regulamentului) pe site-ul www.ghizela.md, inclusiv Organizatorului are dreptul de a prelungi sau de a rezilia anticipat Oferta Specială. În acest caz, participanții la Ofertă Specială nu au dreptul de a cere nici-o despăgubire și/sau despăgubire pentru daune.

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!