Îngrijire ideală la domiciliu. Compoziția planului de tratament în funcție de tipul și starea pielii

CURS TEORETICO-PRACTIC PENTRU COSMETOLOGI

Detalii

Recuperarea pielii după iarnă

CURS TEORETICO-PRACTIC PENTRU COSMETOLOGI

Detalii

EXPERT GIGI

CURS TEORETICO-PRACTIC PENTRU COSMETOLOGI

Detalii

EXPERT PEELS

CURS TEORETICO-PRACTIC PENTRU COSMETOLOGI

Detalii

Mesoboost - mezoterapie fără ace!

CURS TEORETICO-PRACTIC PENTRU COSMETOLOGI

Detalii

EXPERT GERMAINE DE CAPUCCINI

CURS TEORETICO-PRACTIC PENTRU COSMETOLOGI

Detalii

MASAJ FACIAL "KOBIDO"

CURS TEORETICO-PRACTIC PENTRU COSMETOLOGI

Detalii

CURS PRACTIC

CURS TEORETICO-PRACTIC PENTRU COSMETOLOGI

Detalii
image

Predăm toate domeniile cosmetologiei estetice

image

Instruire off-line și seminarilor on-line

image

Profesori cu experiență bogată din Moldova, Israel, Europa

image

Sprijin pentru absolvenți

✅  Compania Ghizela desfășoară cursuri de instruire în grup și individuale în domeniul cosmetologiei estetice în municipiul Chișinău.
✅  Programele de formare sunt concepute în conformitate cu standardele educaționale moderne și acoperă toate aspectele practice și teoretice necesare.
✅  Instruirea este realizată de profesori profesioniști cu mulți ani de experiență în domeniul cosmetologiei.
✅  Cursurile sunt concepute atât pentru specialiști practicanți, cât și pentru cosmetologi începători, care vor îmbunătăți abilitățile existente sau vor descoperi o nouă profesie promițătoare și vor asigura un început de succes pentru o carieră în industria frumuseții.
✅  Noi desfășurăm instruire gratuită precum și cea cu plătită sau în contul achiziției produselor noastre.

 

Direcțiile centrului de instruire

INSTRUIRE INDIVIDUALĂ

Compania Ghizela oferă cursuri individuale de formare în cosmetologie estetică în Chișinău.

Programele de formare sunt concepute în conformitate cu standardele educaționale moderne și acoperă toate aspectele practice și teoretice necesare.
Instruirea este realizată de formatori profesioniști cu o experiență bogată în domeniul cosmetologiei.

Cursurile sunt concepute atât pentru cosmetologi cu experienă, cât și pentru cosmetologii începători, pentru a-și îmbunătăți abilitățile existente sau pentru a descoperi o profesie nouă și promițătoare și pentru a asigura un început de succes pentru o carieră în industria frumuseții.

INSTRUIRE ÎN GRUP

Cursurile de formare colectivă pentru cosmetologi din Chișinău se desfășoară în grupuri mici, ceea ce ne permite să acordăm atenție fiecărui participant. Cursurile pentru cosmetologi vă oferă posibilitatea să îmbunătăți abilitățile existente și să învățați cum să lucrați corect cu produsele cosmetice profesionale GIGI și Germaine de Capuccini și BDR и Holiday Depilatori.

TEHNICI DE MASAJ

Antrenarea în tehnici de masaj va ajuta la aducerea îngrijirii cosmeotologice la un nou nivel. Tehnicile unice și exclusive vor contribui la îmbunătățirea efectului procedural, le vor transforma într-un adevărat ritual relaxant și vor oferi clientului o experiență de neuitat, combinând rezultatul dorit cu plăcerea absolută. Instruirea se desfășoară sub îndrumarea profesorilor cu experiență care au urmat pregătire individuală la școala spaniolă de masaj Germaine de Capuccini.

SEMINARE TEMATICE

Participarea regulată la seminarele tematice de specialitate este o etapă importantă în dezvoltarea cosmetologilor. Acest lucru ajută la îmbunătățirea semnificativă a calificărilor și a competitivității pe piață pentru serviciile furnizate. Cunoașterea celor mai noi tehnologii și tehnici, utilizarea produselor de ultima generație are un efect pozitiv asupra activității unui cosmetolog.
Pentru a deveni un cosmetolog profesionist și căutat, nu trebuie doar să aveți produse și proceduri eficiente în arsenalul dvs., ci și să învățați și să urmăriți constant dezvoltarea rapidă a industriei frumuseții. Poți fi cel mai bun în afacerea ta datorită pregătirii pentru cosmetologi conform programelor tematice pregătite pentru cosmetologi de Ghizela Professional Skinacere.

WEBINARE

Compania Ghizela organizează în mod regulat webinare în regim on-line pe diferite tematici pentru cosmetologi.
Cursurile la distanță pentru cosmetologi sunt petrecute de specialiști de talia internațională, cu renume, care oferă posibilitatea de a afla toate noutățile în domieniul cosmetologiei, protocoalele de petrecere a procedurelor cosmetologice și oferă toate cunoștințele necesare care pot fi aplicate imediat în practică.
Seminarele on-line sunt dedicate noilor tendințe în cosmetologie precum și metodelor actuale de tratament - programe de îngrijire pentru diminuarea vitezei și efectelor de îmbătrînire, problemele pielii, carboxiterapie, microneedling, tehnici moderne de masaj și multe altele.
Instruirea este realizată de profesioniști cu experiență, experți în industria frumuseții.

SEMINARE GRATUITE

Compania Ghizela organizează seminare gratuite pentru cosmetologi în incinta oficiului companiei GHIZELA, care se află in municipiul Chișinău, Str. Bernardazzi 79.
Aceste seminare sunt organizate pentru cosmetologi cu diferit nivel de calificare și cu diferită experiență cu scopul de a se familiariza mai bine cu produsele cosmetologice a brandurilor de cosmetic profesioniste precum sunt GIGI, Germaine de Capuccini, Beauty Defect Repair (BDR).
Seminarele date sunt insoțire de demonstrația procedurilor, de asemenea se oferă materiale didactice în corespundere cu tematica respectivă.
Seminarele cosmetologice sunt dedicate tendințelor și metodelor actuale în cosmetologie modernă - programe de îngrijire cu efect anti-age, cu spopul tratamentului diferitor problemele ale pielii, carboxiterapie, microneedling, tehnici moderne de masaj și multe altele.

 

mai 2024
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
Seminare
Webinare