TIMEXPERT LIFT LINE

Este conceput pentru a stimula sinteza și activitatea principalilor factori responsabili pentru organizarea și restructurarea matricei pielii.
Cea mai recentă dezvoltare a laboratorului GERMAINE DE CAPUCCINI. Se atrage o atenție deosebită la schimbările legate de vârstă, cum ar fi pierderea de volum și fermitate a pielii, precum și șăsarea pielii.
Tratamentul permite remodelarea ovalului facial fără intervenții chirurgicale sau injecții.
Noi formule cosmetice care au ca scop restabilirea vitalității interioare a pielii prin stimularea activității elementelor sale de bază pentru a crea un nou volum, întărind pielea și restabilind conturul accentuat.
 
TIMEXPERT LIFT (IN) este conceput pentru a stimula sinteza și activitatea principalilor factori responsabili pentru organizarea și restructurarea matricei pielii.

Indicații de utilizare:
- Grupa de vârstă: de la 30-35 de ani.
- Tipul de piele: recomandat pentru toate tipurile de piele cu pierdere de fermitate și elasticitate.
- Recomandat: în orice perioadă a anului.

Acțiuni și rezultate:
- Ovalul feței devine mai bine definit.
- Reduce apariția ridurilor.
- Efect de lifting însoțit de o refacere a densității pielii și a volumului facial.
 
 
Img

Componente:
V-Matrix: un complex de ingrediente active de înaltă performanță, care acționează asupra cauzei laxității, reconstruiește stratul care formează structura dermului pentru a restabili elasticitatea din interior.
Conține:
1. oligozaharide de migdale purificate: stimulează sinteza țesuturilor specifice ale stratului papilar dermic pentru o mai mare elasticitate a pielii.
2. peptidă biologic activă: stimulează producerea de proteine structurale pentru conectarea și dispunerea corectă a fibrelor reticulare ale dermului.
3. Calciu și glucoză: pentru a stimula producția de acid hialuronic în stratul dermic și, ca sursă constantă de hidratare, pentru a favoriza densitatea pielii.
4. extract din flori de Edelweiss: un ingredient activ îmbogățit cu acid leontopodic cu puternice proprietăți antioxidante.
În plus, conține tehnologia Alfa-Gel, dezvoltată pentru o penetrare profundă a ingredientelor active și o acțiune mai eficientă a acestora.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!