TEXTURE

TEXTURE PENETRATION COMPLEX TPC5®
Linie inovatoare de îngrijire 25+ de la Laboratorul GIGI.
Netezește textura pielii, întărește microbiomul natural și umple ridurile la nivel epidermic, fiind un filler topic de nouă generație.
Rezultate așteptate: piele netedă, mătăsoasă și radiantă, umplerea ridurilor, reducerea profunzimii ridurilor, piele elastică și densă, efect de lifting.
Complexul TPC5® este un complex patentat care conferă sănătate, elasticitate, netezime, strălucire și culoare uniformă a pielii, precum și lifting, umplere a ridurilor, netezire macro și micro relief, reducând lăsarea pielii.
COMPLEX DE PENETRARE A TEXTURILOR (TPC5®)
Acest complex include:
• Ecoskin®
• MARSturizerTM
• Photoglow Peptide X50®
• Acid poli-g-glutamic
• DMAE
 
Ecoskin® este un complex probiotic 100% pe bază de plante care lucrează pentru a păstra microbiomul pielii.
Complexul probiotic activ ECOSKIN:
• Accelerează procesele metabolice din piele
• Netezește și îmbunătățește textura pielii
• Calmeaza pielea iritata si problematica
 
Complexul contine si o concentratie mare de glicozaharide obtinute prin sinteza enzimatica din extracte de plante.
α-glicooligozaharidele sunt un extract din zahăr de porumb și zaharoză din sfeclă (GOS)
β-Fructo-oligozaharidele este un extract 100% natural obtinut din tuberculi de yocon (FOS).
 
 
Img
Complex de extracte biotehnologice
α - glico-oligo-zaharide (α-glucooligo-zaharide)
 
Beneficii de îngrijire a pielii: Ajută la reducerea sensibilității pielii. Are proprietăți antioxidante care previn stresul cauzat de deteriorarea mediului. Întărește sistemul natural de apărare, hidratează și reduce roșeața pielii.
 
𝜷 - fructo-oligo-zaharide (β-fructooligo-zaharide)
Beneficii de îngrijire a pielii: Un umectant care mărește nivelul natural de hidratare al pielii și promovează pielea moale și suplă. Hrănește și susține microbiomul datorită proprietăților sale probiotice și menținând nivelul bacteriilor „bune”, ajutând la menținerea echilibrului microbian al pielii.
 
MARSturizer™ este o soluție derivată dintr-un microorganism acidofil care trăiește în râul Rio Tinto Red din sud-vestul Spaniei, numit „Marte pe Pământ” datorită condițiilor meteorologice extreme, care amintesc de apariția pe planeta Marte.
MARSturizer™ este un umectant vital care îmbunătățește absorbția umidității și a calciului, prevenind evaporarea umidității naturale.
MARSturizer™ declanșează procesele de reînnoire a pielii, calmează roșeața și mărește densitatea și elasticitatea.
PhotoGlow Peptide X50 este o componentă conductoare inovatoare care transformă energia luminoasă în ATP pentru a introduce substanțe active în straturile profunde și a asigura atașarea capsulelor microscopice de membrana celulară.
PhotoGlow Peptide X50 ofera pielii un aspect radiant, neted si sanatos intr-un timp extrem de scurt datorita unei metode de penetrare tehnologica care ofera rezultate maxime in cel mai scurt timp posibil.
Acidul poli-g-glutamic este o componentă biotehnologică care conține aproximativ 95% acid poliglutamic, obținut din boabe de soia fermentate. Oferă pielii hidratare imediată și pe termen lung și o senzație de elasticitate și catifelare.
Bacillus subtilis enzime stabile care vizează transportul medicamentelor. Contine vitaminele K si PQQ, vitale pentru mentinerea sanatatii si elasticitatii.
Beneficiile acidului poliglutamic:
• Agent natural de hidratare eficient cu efect imediat si de lunga durata
• Un lanț de molecule mari creează o înveliș flexibilă și netedă care absoarbe umezeala și creează un strat hidratant care rezistă factorilor externi.
• În comparație cu acidul hialuronic, oferă pielii de 4 ori mai multă umiditate
• Îmbunătățește stabilitatea acidului hialuronic natural al pielii
• Întărește bariera pielii și crește sursa de umiditate naturală NMF
• Ajută la neutralizarea daunelor cauzate fibrelor de colagen produse din cauza fotoîmbătrânirii și la menținerea elasticității și clarității contururilor feței.

DMAE este un antioxidant care protejează structura pielii și previne procesele de îmbătrânire și lasare.
DMAE este o componentă derivată din vitamina B care este bogată în antioxidanți și crește producția de acetilcolină.
Acetilcolina îndeplinește o funcție cheie în păstrarea și protejarea structurii pielii, a fibrelor elastice și de colagen; reduce numărul de procese chimice din piele care provoacă stres și inflamație.
Beneficii pentru îngrijirea pielii: S-a dovedit că reduce liniile fine și ridurile din jurul ochilor, menține volumul pielii, întărește fibrele de colagen și hrănește pielea cu umiditate. Proprietățile antioxidante neutralizează radicalii liberi și ajută la prevenirea căderii pielii.
Preparatele conțin, de asemenea, următoarele substanțe:
Acid lactobionic:
• Are capacitate mare de absorbtie a apei si creste hidratarea.
• Capabil să pătrundă lent în straturile epidermei, potrivit pentru pielea subțire, rozacee, eczeme și dermatită atopică.
• Acidul lactobionic este eficient
• Are capacitate mare de absorbtie a apei si creste hidratarea.
• Capabil să pătrundă lent în straturile epidermei, potrivit pentru pielea subțire, rozacee, eczeme și dermatită atopică.
• Acidul lactobionic actioneaza ca un antioxidant
• Ajută la reducerea hiperkeratozei
• Acționează treptat și cel mai eficient, ducând la iritații minime și efecte secundare ale pielii.
 
Extractul leuzidal este un probiotic organic natural derivat din ridichi. Extractul conține bacterii cu activitate antimicrobiană și, de asemenea, acid lactic.
Oferă protecție probiotică.
 
Extract de trufe albe
Trufa albă este una dintre cele mai bogate surse în vitaminele B - „vitaminele tinereții”, care restabilesc și echilibrează metabolismul. Datorită acestora, preparatele cosmetice cu trufe albe ajută la combaterea îmbătrânirii premature a pielii, reduc profunzimea ridurilor și îmbunătățesc tonusul pielii.
 
Extract de scoarță de salcie Salix nigra
Extractul proaspăt de scoarță de salcie conține taninuri și acid salicilic. Are efect antimicrobian, accelerează vindecarea rănilor, ameliorează inflamația, reduce hiperkeratoza și reînnoiește celulele pielii.
 
Cristalhyal este un acid hialuronic pur cu greutate moleculară mare. Hidratează stratul cornos, netezește pielea, protejează împotriva mediului, asigură echilibrul metabolic.
HYDROVANCE® asigură o hidratare ideală, îmbunătățește penetrarea componentelor din formula medicamentului și îmbunătățește elasticitatea pielii. Capabil să acționeze într-o gamă largă de valori ale pH-ului și cu o gamă largă de substanțe active. Hidratează, îmbunătățește textura pielii, reduce ridurile, îmbunătățește plasticitatea și elasticitatea pielii.
 
BEAUTIFEYE este un extract obtinut din lemn de salcam persan.
 
• Intareste si ridica pleoapa superioara
• Reduce ridurile din jurul ochilor
• Iluminează cearcănele
• Reduce umflarea sub ochi
• Intareste si imbunatateste proprietatile dermei
• Intareste reteaua microvasculara
• Stimulează fluxul limfatic
• Reduce acumularea de pigmenți glucotoxici, care sunt responsabili pentru nuanța neuniformă a pielii și oboseala în zona ochilor
• Antioxidant
 
Ecoslim™ este un extract de cafea verde și cafeină vegetală, pe bază de fosfolipide, capabil să se dizolve complet în formulele medicamentoase. Această tehnologie vă permite să includeți cofeina în formulă într-o cantitate mai mare (până la 3,5%), fără adaos de alcooli, evitând cristalizarea și efectul de albire atunci când o utilizați. Folosita pentru slabire si drenare, substanta lipolitica ajuta si la reducerea aspectului cearcanelor si pungilor de sub ochi. Cofeina îngustează vasele de sânge și întărește pereții capilari. Accelerează circulația sângelui și limfei, stimulează procesul de lipoliză, prezintă un efect antioxidant eficient și încetinește procesul de îmbătrânire.
BROMELINA este o enzima care favorizeaza procesele de regenerare a pielii prin exfolierea usoara a celulelor stratului cornos. Bromelaina este făcută din ananas și are proprietăți antiedematoase și antiinflamatorii.
DOVLEAC - dovleacul contine enzime ale caror functii sunt de a descompune proteina keratina. Enzimele fac pielea neteda si echilibrata, ii promoveaza procesele de regenerare si iluminare. Dovleacul conține o concentrație mare de vitamine A și C, surse de protecție antioxidantă și activitate antiinflamatoare.

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!