NATURAE

ÎNGRIJIREA ORGANICĂ
Naturae este o linie de cosmetice bio formata din produse pentru fata si corp, ale caror formule includ uleiuri si ingrediente obtinute din plante cultivate organic - nu contin siliconi, parabeni si coloranti artificiali.
Indicatii de utilizare:
Varsta recomandata: de la 20 ani.
Caracteristicile pielii: pentru toate tipurile de piele, cu excepția celor foarte grase.
Recomandat pentru: orice perioada a anului.
Acțiune și rezultate:
1. Hidratează și hrănește intens.
2. Reface pielea.
3. Protejează de influențele agresive ale mediului.
4. Previne îmbătrânirea.
 
Ingrediente active:
Extract organic de ceai alb cu un continut ridicat de substante precum:
    • Teina este un stimulant usor care actioneaza pe peretii vaselor de sange, imbunatatind circulatia sangelui;
    • Taninurile, care au efecte antimicrobiene și antiinflamatorii și ajută la întărirea funcțiilor protectoare ale pielii;
    • Vitaminele A, C, B1, B2, B6 și aminoacizi, în primul rând teanina, care asigură un aflux de energie în piele, care este deosebit de important pentru pielea obosită și stresată;
    • Polifenolii reprezintă aproximativ 30% din componentele ceaiului alb. Concentrația lor este de trei ori mai mare decât ceaiul verde. Ele blochează efectul distructiv al radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea prematură;
 
Img
Uleiul organic din arbore de lumânare conține:
    • acizi grași polinesaturați omega-3, care ajută la restabilirea structurii lipidice a cimentului intercelular al stratului cornos;
    • γ-tocoferol – este un excelent antioxidant.
Datorită texturii sale, uleiul face ca procesul de aplicare a produselor cosmetice să fie deosebit de plăcut.
Ulei organic din semințe de arbore de lumânare (ALEURITES MOLUCCANA). Este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali.
Ulei de soia virgin organic.
Acest ulei, bogat în acizi grași esențiali, oleic, linoleic, stearic, palmitic etc., hrănește intens pielea, care o absoarbe foarte repede. Excelent pentru îngrijirea pielii care suferă de lipsă de lipide, catifelează, hidratează și îi conferă un aspect mai sănătos.
  Ulei organic pentru prima presare din floarea soarelui anual (HELIANTHUS ANNUUS). Un ulei ușor, curgător, bogat în vitamina E și acizi grași esențiali, protejează pielea de agenții oxidanți care provoacă eliberarea radicalilor liberi în piele, menținând tinerețea și, de asemenea, catifelează pielea fără a lăsa reziduuri grase.
 
Apa organica de plante facuta din muguri de orz, portocale si menta.
Un extract natural de plante care este absorbit în epidermă, eliberând micronutrienți celulari și numeroase substanțe active. Conține vitamine, minerale, uleiuri esențiale și oligoelemente care au proprietăți excelente de hidratare, tonifiere și stimulare.
 
Oferă dublă acțiune:
  • Proactiv – stimulează celulele și reglează activitatea anumitor enzime;
  • Coactiv – intensifică activitatea anumitor molecule datorită efectului sinergic;
Fitosteroli, fosfolipide și ceramide: hidratează pielea.
 
Acid galactaric: Derivat din lămâie, este un excelent antioxidant și protejează intens pielea de agresorii zilnici pe care îi suferă în urma poluării mediului.
Produsele sunt certificate de prestigioasa organizatie franceza ECOCERT.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!