ACNON

Tratamentul pielii problematice la adolescenți și adulți.
 
Seria GIGI ACNON a fost dezvoltată special pentru tratamentul acneei și are un brevet internațional unic. Testat dermatologic și demonstrate efiiența acesteia în secțiile de dermatologie ale Spitalului Wolfson.

Seria de produse de îngrijire facială ACNON este cea mai bună soluție pentru toate problemele în același timp: îndepărtarea semnelor de îmbătrânire, precum și dispariția acneei și a semnelor acestora.

Combinația dintre tehnologiile moderne și ingredientele active utilizate în produsele ACNON este ceea ce face ca această linie să fie atât de unică și eficientă. Ingredientele lucrează în mod sinergic și produc rezultate vizibile rapid. Line ACNON a fost testată dermatologic și s-a dovedit a fi eficientă în tratarea celor mai profunde straturi ale epidermei.
 
Img
Ingredientele active ale liniei ACNON:

- Cypress canadensis.
Din timpuri imemoriale, nativii americani au făcut extracte lichide din așa-numita plantă de chiparos canadian și le-au folosit ca loțiuni pentru a trata arsurile și a calma pielea iritată. Cipresul canadian (CW) crește în nordul preriilor canadiene și posedă cele mai puternice proprietăți fitochimice, datorită cărora supraviețuiește în climatele foarte aspre.
Extractul de plantă conține molecule bioactive, cum ar fi oenoteina, și inhibă activitatea enzimei 5-alfa-reductază, care este cunoscută pentru creșterea testosteronului activ și cauzează acnee. În plus, ingredientele active din extractul de plante au proprietăți antioxidante și antibacteriene. Planta canadiană este un ingredient activ multifuncțional care stopează acneea (coșurile) și restabilește o piele sănătoasă și frumoasă.

- Acid glicolic
Acidul glicolic aparține familiei de acizi alfa și este de obicei derivat din trestie de zahăr. Este ușor de preparat, nu are miros și are o structură moleculară simplă. Acidul este folosit ca exfoliant natural, curăță canalele sebacee de comedoane (puncte negre), ca antioxidant, elimină ridurile în timpul peelingurilor chimice și este folosit în cosmetologie pentru a ajuta la tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii.

- Dextran
O polizaharidă, dextranul este ingredientul activ din seria ACNON, care are proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii și de susținere și ajută la formarea unui strat superior omogen al pielii. Dextranul hidratează pielea, prevenind senzația de grăsime. Dextranul este eficient în prevenirea inflamației care apare atunci când apare acneea, Dextranul previne creșterea bacteriilor P. și, în general, apariția acneei.

- Collaren
Collaren este o peptidă stabilizatoare biosimilară derivată dintr-un factor de creștere. Collaren îmbunătățește elasticitatea pielii prin activarea sintezei proteinelor intercelulare, cum ar fi colagenul și elastina. Promovează regenerarea rapidă a pielii afectate de acnee prin imitarea activității biologice naturale a pielii.

- Retinoide îmbunătățite
Retinoizii sunt o familie de compuși chimici care conțin vitamina A. Aceste molecule active reglează producția de sebum, luminează petele întunecate și reduc aspectul acneei. Retinoizii sunt cunoscuți ca fiind eficienți împotriva acneei de mulți ani, fiind prescrisi de dermatologi și numiți medicament (Roaccutane). Din păcate, Roaccutane are ca efect secundar uscarea excesivă și sensibilitatea pielii. Retinoizii sunt, de asemenea, compuși sensibili la lumină, utilizați de obicei pe timp de noapte și folosiți numai cu filtre solare cu spectru larg.
GRANACTIVE RETINOIDE este o nouă generație de retinoizi care ajută la reducerea secreției de sebum. Este un complex inovator care poate fi folosit în siguranță 24 de ore pe zi, de 7 ori pe săptămână și nu are efecte secundare asupra pielii uscate și sensibile. În plus, vă recomandăm să folosiți o cremă de protecție solară eficientă în timpul zilei. Retinoizii sunt analogi structurali ai vitaminei A (retinol), echilibrând secreția de sebum, netezind tonusul și textura pielii și atenuând cicatricile acneice.

- NMF (factor natural de hidratare)
NMF este un complex de ingrediente hidratante, asemănătoare cu hidratantele naturale, responsabile pentru hidratarea și retenția umidității în piele. NMF conține ingrediente naturale care sunt benefice pentru pielea dumneavoastră la nivel biologic. NMF crește și menține nivelul natural de hidratare, ajută la echilibrarea activității celulelor pielii, previne deshidratarea pielii cât mai mult timp posibil și reduce roșeața pielii.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!