BIOPLASMA

Hidratare perfectă și lifting al pielii pe baza de alge marine
De la vârsta de 25 de ani încep să apară primele semne ale îmbătrânirii, cauzate de modificările hormonale, expunerea la soare, lipsa de colagen și elastină, apariția petelor de vârstă, radicalilor liberi, stresului și fumatului. Linia Bioplasma reprezintă o nouă generație de cosmeceutice inteligente care se adaptează nevoilor clientului, asigurând 100% compatibilitate cu orice tip de piele și îngrijirea energiei active pentru aceasta.

INGREDIENTE ACTIVE:
Bioplasma - obținută din alga Shandemus, crește activitatea proteinelor, reduce daunele cauzate de poluarea mediului, îmbunătățește procesul de respirație celulară, activează respirația celulară și producția de ATP, neutralizează radicalii liberi și crește nivelul de umiditate din piele.

Chondrus Crispus - Păstrează umezeala în straturile superficiale ale pielii. În mod ideal hidratează, întărește, îmbunătățește elasticitatea pielii, prevenind îmbătrânirea timpurie. Oferă un efect răcoritor, îmbunătățește circulația sângelui în derm, calmează și înmoaie stratul cornos.

Kalpriane este una dintre sursele de acizi grași esențiali și antioxidanți. Păstrează activ umezeala, întărește, îmbunătățește elasticitatea pielii și reduce adâncimea ridurilor. Este capabil nu numai să stimuleze producția de colagen, ci și să suprime deteriorarea acestuia, datorită acestui fapt, textura pielii rămâne puternică și durabilă, prevenind îmbătrânirea timpurie.
 
Img
Laminarghane - inhibă 5-alfa reductaza, are efect imunoreglator, antiinflamator și vindecător, echilibrează sebumul, micșorează porii și calmează pielea.

Codiblane este un keratolitic activ cu efecte sebostatice și antiinflamatoare. Hidratează toate straturile pielii, stimulează procesul de umplere a matricei, netezește ușor textura pielii.
Oleuropein - Extract apos din frunze de măslin. Componenta sa du-fenolică elimină hiperkeratoza, favorizează reînnoirea celulelor pielii, netezește ușurarea și luminează petele de vârstă.

INDICAȚII DE UTILIZARE:
- Riduri, piele subțire și sărăcită;
- Intoxicație cutanată (fumat, stres, boală etc.);
- Pori dilatați, textura netedă a pielii, ten și tonus neuniform;
- pigmentare;
- Piele deshidratată;
- Piele uscată și hiperemică, cuperoză, iritații cutanate;
- Seboree, piele grasă și poroasă, fără inflamație.
- Piele grasă sau mixtă
- Piele aspră, ten neuniform;
- Riduri și linii fine
- Piele atonă, pierderea fermității;
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!