CITY NAP

Blocarea codului genetic al îmbătrânirii
 
Seria inovatoare City Nap este concepută pentru a proteja pielea de efectele nocive ale mediului și ale soarelui și este ideală pentru utilizarea în mediul urban. Această gamă unică de produse protejează eficient pielea împotriva fumului, a prafului și a radicalilor liberi. Conține un complex de ingrediente active brevetate pentru a oferi un scut puternic pentru a vă proteja pielea.
 
Produsele din această linie combină ingrediente naturale produse cu ajutorul unei noi tehnologii care păstrează proprietățile protectoare, profilactice și reconstructive ale plantelor. Cosmeticele au un efect imediat, dar produc un efect de lungă durată doar dacă sunt utilizate în mod regulat și conform instrucțiunilor.
 
 
Img
Seria GIGI CITY NAP conține un complex de modulatori epigenetici, și anume:
- RODACEA - Extracție completă de alge purpurii. Algele sunt recoltate folosind o metodă specială, împreună cu apă de mare de pe insula Syliet de pe coasta Germaniei. În procesul de producție, se adaugă peroxid de hidrogen (H2O2), care provoacă o stare de stres oxidativ. Acest lucru face ca algele să activeze sistemele de apărare și să producă o concentrație foarte mare de antioxidanți.
ACȚIUNE: activează expresia genelor responsabile de regenerarea pielii, inițiind construcția de noi membrane celulare în organism. Crește factorii de creștere a noilor fascicule de colagen, combate ridurile și lăsarea pielii.
- SPIRULINE AP - Extract de alge albastre. Algele albastre se produc în iazuri, unde există un mediu cu elemente care furnizează nutrienți pentru o creștere bogată. Alga a fost folosită ca aliment bogat în proteine de chinezi și japonezi și a fost supranumită "aurul albastru".
ACȚIUNE: suprimă expresia negativă. Protejează împotriva radiațiilor solare, are proprietăți antiinflamatorii. Elimină oxidanții și radicalii liberi din organism, împiedicând genomul să declanșeze procese distructive.
- BUTTERFLY BUS SOLIBERINE - Arbustul fluturelui chinezesc. Un arbust originar din provincia chineză Sichuan, care se găsește de obicei în vârfurile munților și este expus la niveluri ridicate de radiații. Cel mai nou și unul dintre cele mai eficiente ingrediente în lupta împotriva pielii problematice: acnee, post-acnee, seboree, cuperoză. Protejează pielea sensibilă, previne roșeața. Păstrează elasticitatea pielii, îi menține calitatea și îi conferă un aspect radiant.
ACȚIUNE: Menține activitatea normală a celulelor pielii prin protejarea împotriva expunerii directe la razele UV și la radiațiile infraroșii. Protejează împotriva radicalilor liberi, a pierderii de umiditate. Previne apariția pigmentării, a petelor solare și a ridurilor.
- POLYSIPHONIA ELONGATA, RONA CARE - Algă roșie. Una dintre cele mai vechi alge de pe Pământ (relicve de acum 400 de milioane de ani), populară în regiunile calde, cu apă dulce (estul Japoniei și Coreea). Conține o concentrație deosebit de mare de vitamine și proteine. Ingredientele cosmetice derivate din algele roșii sunt remarcabile în lupta împotriva îmbătrânirii, capacitatea de a stimula regenerarea colagenului și a celulelor pielii, netezind pielea și hidratând-o.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!