NUTRI-PEPTIDE

Peptide și Drone PhotoGlow pentru o piele mai tânără, mai luminoasă și mai radiantă
Noua linie Nutri-Peptide de la laboratorul israelian de cosmetice profesionale GIGI este creată pe baza tehnologiilor moderne pentru întinerirea și îmbunătățirea eficientă a stării pielii feței.
Una dintre componentele principale ale liniei sunt ingredientele naturale și un complex de peptide pentru un efect puternic asupra pielii. Cu produsele acestei linii, pielea Dvs. va arăta tânără și frumoasă pentru o lungă perioadă de timp.
PhotoGlow este un sistem modern de microcapsule cu componente de înaltă tehnologie. Fiecare microcapsulă conține peptide inteligente care recunosc o problemă în straturile profunde ale pielii și astfel o elimină atunci când interacționează cu celula. Acest sistem funcționează perfect în tandem cu acizii AHA: acid glicolic și lactic. Acizii reînnoiesc pielea și îi conferă un aspect proaspăt și tineresc.
 
Img
INGREDIENTE ACTIVE:
Extractul de alge Chlorella Vulgaris acționează asupra energiei celulei ATP pentru a preveni apariția ridurilor.
PhotoGlow conferă pielii un aspect strălucitor, neted și sănătos într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită unei metode inovatoare de penetrare care vă permite să obțineți rezultate maxime într-un timp minim.
Heptapeptida 15 este o peptidă biomimetică care interacționează cu un receptor celular. Oferă o legătură eficientă între celulă și ingredientele active.
LaraCare este o polizaharidă cu greutate moleculară mică, care este ușor de absorbit și funcționează în straturile mai profunde ale pielii. Previne evaporarea umezelii naturale, îmbunătățește aspectul și textura pielii, netezește ridurile, întărește bariera de protecție a pielii, crește eficacitatea cremelor de protecție solară.
Canadian Willow Herb este un extract natural din chiparosul canadian care poate supraviețui în condiții climatice dificile. Această componentă are proprietățile unui antioxidant multifuncțional și puternic.
Redensin este un extract dintr-o plantă indiană folosită pe scară largă în Ayurveda. Acest ingredient îmbunătățește hidratarea pielii și previne apariția ridurilor în caz de piele uscată.
SabiWhite este un extract din rădăcinile plantei de turmeric. Are proprietăți antibacteriene și antioxidante. Luminează pielea.
HentoWhite AF este un complex modern de înălbire care blochează enzima tirozină și previne apariția petelor de vârstă.
Acid hialoronic - Acidul hialuronic acționează ca un puternic hidratant.
 
INDICAȚII DE UTILIZARE:
• Piele uscată, lipsită de viață și stresată;
• Piele matură, deshidratată și atonică;
• Piele grasă, mixtă, pori măriți;
• Urme de oboseală;
• Tenul galben ca efect secundar al fumatului;
• Piele cu semne de fotodeteriorare și fotoîmbătrânire;
• Scăderea elasticității pielii;
• Hipercheratoză, depigmentare;
• Linii de expresie și riduri;
• Tonul pielii neuniform;
• Refacerea luminozității pielii după boli, diete.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!