RETIN A

Linie nouă de remodelare medicală
Fiind un lider în domeniul cosmeceuticii profesioniste și anticipând tendințele în cosmetologie, GIGI a creat o linie unică, paramedicinală „RETIN A” bazată pe retinoizi și o combinație inovatoare de acizi, cu o proporție individuală de conținut pentru fiecare produs, a cărui utilizare dă un efect revoluționar în terapia anti-îmbătrînire transformând aspectul pielii, restructurându-i funcționalitatea. Utilizarea preparatelor de linie RETIN A inițiază procese regenerative în celule și le protejează cu antioxidanți puternici. Ideal pentru accelerarea reînnoirii celulelor epidermice și îmbunătățirea texturii pielii prin netezirea ridurilor. Un cocktail de ingrediente active de înaltă tehnologie promovează formarea de noi fibre elastice tinere. Fiecare dintre medicamente are un efect apropiat de cursul procedurilor medicale.
Img
INGREDIENTE ACTIVE:
Acidul piruvic are un efect keratolitic, dermo-modelator. Acidul stimulează eficient sinteza colagenului, elastinei și glicoproteinelor. Are un efect de întinerire și fermitate.
Acidul ferulic este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali care pot neutraliza mai multe tipuri diferite de radicali liberi simultan. Are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii.
Acid glycolic. Sursă de acid glycolic este trestia de zahăr. Principala proprietate a acidului glicolic este efectul său complex anti-îmbătrânire. Efectul de întinerire se realizează prin acțiune keratolitică, exfoliantă și de curățare, precum și prin luminarea și accelerarea stimulării sintezei de colagen.
Acidul salicilic previne apariția inflamației dermice, ameliorează erupțiile pustulare, accelerează procesul de vindecare.
Acidul nicotinic promovează activarea respirației celulare, accelerează procesele metabolice, dilată vasele mici și participă la hematopoieză. Utilizarea acidului nicotinic este recomandată pentru a menține un ten sănătos, pentru a stimula regenerarea celulară și pentru a preveni pierderea colagenului și a umezelii.
Resveratrolul este un puternic antioxidant care aparține clasei polifenolilor. Atunci când este aplicat local, protejează împotriva deteriorării solare, stimulează sinteza colagenului și reduce deteriorarea radicalilor liberi asupra celulelor. Această componentă, printre altele, are un efect antiinflamator pronunțat și ajută la diminuarea roșeței.
Retinolul este un derivat al vitaminei A. Retinolul este o moleculă biologică importantă care afectează creșterea și maturitatea celulelor epiteliale. Indicații pentru utilizarea retinolului: ridurile mimice, pierderea elasticității pielii, scăderea producției de colagen, pete pigmentare, foto- și hrono-îmbătrânire, acnee, hiperpigmentare.
 
INDICAȚII DE UTILIZARE:
• Îmbătrânirea fiziologică a pielii;
• Piele cu semne de fotodeteriorare și fotoîmbătrânire;
• Piele matură, deshidratată și atonică;
• Hiperpigmentare de orice origine;
• Relieful pielii neuniform, modificări cicatriciale;
• Probleme de piele, acnee legată de vârstă și post-acnee.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!