SKIN EXPERT

O linie puternică de produse cosmetice de specialitate
 
Linia de produse a renumitului brand combină produse de înaltă tehnologie cu ingrediente naturale. Toate formulările sunt dovedite științific și testate clinic. Eficacitatea lor este dincolo de orice îndoială.
 
Adesea, în practica cosmetologilor există situații care necesită o abordare extrem de individuală a clientului, care necesită utilizarea unor produse peciale și a unei tehnologii speciale. În astfel de cazuri, profesioniștii au nevoie de produse puternice suplimentare care, de obicei, nu sunt incluse în seriile clasice. Produsele GIGI Skin Expert vin în ajutor. Gama include formule cu efecte diferite care lărgesc opțiunile pentru cosmeticieni. Cu ajutorul ingredientelor sale, este posibil să se îmbunătățească efectele altor produse. Linia descrisă este un instrument puternic pentru o gamă de tratamente extrem de eficiente, atât în salon, cât și la domiciliu. Gama de produse include: tonice, măști, creme, loțiuni etc. Există o alegere pentru clienți cu nevoi și capacități diferite.
 
Img
Gama include produse pentru clinici, saloane de înfrumusețare și utilizatori privați. Deoarece Skin Expert este o seria ajutătore, care are ca scop să îmbunătățească eficiența celorlalte linii, conține un număr mare de produse cu acțiuni diferite. În ceea ce privește ingredientele, cele mai frecvent utilizate sunt: acizii salicilic, glicolic, glutamic, fosforic, asparagic, citric, azelaic și lactic în diferite concentrații; extracte de Hamamelis, mușețel, ulei de măsline, frunze de ceai, aloe vera etc.; colagen hidratat și colagen; colagen hidrolizat. Colagen hidrolizat și elastină, cacao, semințe de cânepă, Shea, cimbru, hortensie, migdale și alte uleiuri. Glicerina, bisabololul, glucoza, biosera, squalene, diverse vitamine și alte ingrediente sunt, de asemenea, utilizate adesea. GIGI întotdeauna găsește un echilibru între ingrediente și sinergiile acestora.
O privire rapidă asupra ingredientelor active este suficientă pentru a înțelege că acestea sunt instrumente puternice care rezolvă cele mai complexe probleme cosmeceutice. Unele produse sunt de neegalat și nu pot fi înlocuite atunci când ne confruntăm cu diferite probleme ale pielii. Măștile, cremele, peelingurile, gelurile, loțiunile, pulberile și tonicele Skin Expert sunt un cuvânt nou în cosmetologie. Datorită acestor produse, lumea frumuseții își extinde orizonturile. Acest lucru înseamnă că în lume vor exista mai mulți oameni tineri și frumoși, cu o piele frumoasă și cu un aspect sănătos!
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!