NEW AGE G4

O nouă eră a liftingului cosmetic!
Un complex unic care lucrează pentru refacerea și menținerea mantalei hidrolipidice și stimularea matricei extracelulare.
• Dezvoltată de experții de la GIGI LABORATORIES, linia G4 marchează o nouă eră în cosmeceutice și tratament intensiv anti-îmbătrânire la 4 niveluri: microbiom, barieră epidermică, epidermă și derm.
• Complex PCM™ înregistrat unic
• Toate preparatele din linie au fost testate clinic și dermatologic la Institutul Hemilton.
• Cele mai inovatoare ingrediente active contracarează factorii de îmbătrânire și oferă o corecție eficientă pe mai multe niveluri a ridurilor, precum și crește semnificativ fermitatea și elasticitatea pielii.
 
Img
Complex UNIQUE PCM™, care lucrează pentru refacerea și menținerea mantalei hidrolipidice și stimularea matricei extracelulare: Peptide + Ceramide + Matrice.

Peptide. Scopul integrării peptidelor în formulă este obținerea lanțurilor de reacții dorite la nivelul matricei dermice, activarea celulelor pielii și activitatea mitocondrială. Aceste reacții previn procesele oxidative distructive și stimulează reînnoirea. Ceramidele reprezintă aproximativ 50% din componentele lipidice din stratul cornos al epidermei. Ceramidele de tip 2 și 6 ajută la procesul de divizare, procesul de protecție împotriva radiațiilor și rata normală de descuamare a stratului cornos, împreună cu menținerea unui microbiom sănătos. Ceramidele creează o barieră protectoare și previn evaporarea umidității, formarea uscăciunii excesive, ceea ce reduce semnificativ reactivitatea pielii și formarea ridurilor.  
Matrice intercelulară - Matrice extracelulară. Cea mai importantă parte a straturilor pielii responsabile de metabolism și difuzie în menținerea vieții celulelor. Menținerea și întărirea funcțiilor matricei intercelulare afectează direct creșterea de noi celule, îmbunătățește vindecarea pielii, întărește legăturile dintre fibrele de colagen și elastină și reface potențialul energetic al celulelor.
 
 
EFECTELE LINEII NEW AGE G4 (stimularea comunicării intercelulare, ceea ce duce la funcționarea optimă a pielii).
• Stimularea si regenerarea pielii. Datorită activării metabolismului celular de către complexul activ P.C.M, este îmbunătățită producția de componente ale matricei intercelulare, aminoacizi, complexe polizaharide și componente ale stratului cornos.
• Hidratarea profundă a pielii. Procedura asigură restabilirea hidratării naturale prin suplimentarea și stimularea sintezei componentelor naturale de hidratare și stimularea producerii propriului acid hialuronic.
• Protectie antioxidanta a celulelor. Complexul antioxidant previne stresul oxidativ si peroxidarea lipidica a stratului cornos. Complexul ajută la creșterea imunității celulare și la protejarea membranelor celulare.
• Întărirea și refacerea barierei epidermice.
• Recuperare după insolație și proceduri cosmetice agresive. Ca urmare a efectului agresiv asupra pielii peelingurilor, tehnicilor cu aparataj cosmetic, bariera epidermică sau matricea dermică este ruptă. Procedura este capabilă să restabilească și să imite stratul cornos distrus și să reumple rezervele matricei intercelulare.
• Întărirea și refacerea barierei epidermice.
• Îmbunătățirea calitativă a texturii pielii și netezirea microreliefului pielii. Toate etapele procedurii au ca scop reducerea inflamației, stimularea sintezei de colagen, care îmbunătățește elasticitatea pielii. Sinteza ceramidelor este crescută, asigurând întărirea și refacerea barierei epidermice, ceea ce previne pierderea umidității. În timpul procedurii, ridurile sunt netezite semnificativ și textura pielii este îmbunătățită.
• Ridicare pronuntata. Sinergia unui complex unic de ingrediente active și a unui masaj de remodelare multi-sistem special conceput are ca scop lucrarea cu sistemul limfatic, oasele craniului, mușchii, fascia feței și gâtului. Masajul și toate etapele procedurii asigură o ridicare instantanee a ovalului feței imediat după procedură.
• Activează metabolismul celular.
 
Ingrediente active:
TRIPEPTIDE DE CUPRU-1. Peptidă semnal de cupru constând din 3 aminoacizi (glicină, histidină, lizină). Are un efect benefic asupra pielii deteriorate și nedeteriorate. Restabilește funcțiile fibroblastelor deteriorate. Începe și susține sinteza colagenului. Stimulează recuperarea intradermică. Activează celulele stem latente. Are un efect asemănător retinolului.
Acțiune antioxidantă: Reduce potențialul inflamator și traumele de la influențele stresante externe. Are proprietăți de vindecare a rănilor.

Nonapeptide-1 este o peptidă sintetică derivată din hormonul de stimulare a melanocitelor (MSH). Peptida inhibă formarea melaninei și astfel uniformizează nuanța pielii. Previne activarea tirozinei (un aminoacid - baza pigmentului pielii) și sinteza melaninei, ceea ce duce la inhibarea formării melaninei în piele. Un agent de albire care acționează chiar la începutul mecanismului de întunecare a pielii. Are acțiune antibacteriană.  

ARGIRELIN (ACETIL-HEXAPEPTID-8). Acetyl Hexapeptide-8 este o peptidă antirid unică. Eficiența sa semnificativă împotriva formării pliurilor pielii a fost dovedită. Este o alternativă sigură la toxina botulină pentru uz extern. Acetil Hexapeptida-8 acționează asupra aceluiași mecanism de formare a ridurilor, dar într-un mod diferit. Argireline reduce profunzimea ridurilor, in special pe frunte si in jurul ochilor. Cu utilizarea continuă, mișcarea musculară este redusă, pielea este netezită și ridurile sunt reduse. Funcționează prin neurotransmițători pentru a relaxa mușchii faciali, împiedicând o proteină de semnalizare (catecolamine) să declanșeze contracția musculară eficientă. Spre deosebire de Botox®, acțiunea sa nu este paralizantă. Încetinește conducerea impulsului nervos către mușchi. Blochează inervația musculară datorită inhibării competitive a proteinelor responsabile de procesul de conducere a impulsului nervos, nu este o toxină, precum Botox. Absolut sigur din punct de vedere fiziologic.

TETRAPEPTIDE-4. Peptida îmbunătățește sinteza colagenului. Reduce semnificativ profunzimea ridurilor. Îmbunătățește textura pielii. Conduce la un efect de lifting pronunțat. Își păstrează proprietățile la temperaturi de până la 40 de grade și PH 5-7.  

HYACERAMIDIL este un complex format din acid hialuronic combinat cu scualenă și ceramide în lipozomi. Un lipozom este o particulă în structură și compoziție similară unei celule umane, constând din fosfolipide. Acidul hialuronic, scualena și ceramidele sunt închise în lipozomi, ceea ce mărește pătrunderea substanțelor active. Acidul hialuronic este o verigă importantă în reglarea echilibrului hidric al pielii, metabolismul celular și menținerea volumului spațiului intercelular. Squalen - face parte din sebum iar funcția sa principală este hidratarea și protecția antioxidantă. Ceramidele sunt celule de importanță strategică în menținerea unei bariere epidermice sănătoase și inhiba TEWL.
 
GATULINE® SKIN-REPAIR BIO. Gatulina este un extract de plante din floarea ONOPORDUM ACANTIUM. Componenta activă a GATULINE ajută la protejarea stratului cornos de uscăciune și stres extern. Planta este cunoscută pentru proprietățile sale curative și este utilizată activ în tratamentul arsurilor și vindecarea pielii, prin stimularea distribuției keratinocitelor. Are efect antiseptic. Mentine echilibrul barierei epidermice, prevenind TEWL.
 
ACID SUCCINIC. Folosit împreună cu acidul hialuronic ca sursă de nutrienți și biostimulare celulară pentru întinerire și detoxifiere generală a pielii. Ajută la reducerea și curățarea porilor, ameliorează umflarea, catalizator de substanțe active, reduce hiperemia, curăță celulele de toxine, îmbunătățește microcirculația sângelui, normalizează echilibrul apă-sare, neutralizează radicalii liberi, restabilește elasticitatea, hrănește pielea la nivel celular, îmbunătățește celulele. respiraţie.
 
SYM LIFT. O tehnologie inteligentă realizată din polizaharide naturale care oferă un efect de lifting, hidratând și catifelând pielea. Complexul include 3 componente active: Acid hialuronic - intensifica metabolismul celular, hidrateaza; Beta glucani - întăresc imunitatea celulară; Trehaloza - catifeleaza si hidrateaza, protejeaza impotriva stresului oxidativ si intensifica actiunea altor componente.
 
NIGHT DREAM OIL - un complex de 7 uleiuri (ulei de iasomie, ulei de flori de bujor, ulei de cireșe japonez, ulei de neroli, ulei de lavandă, ulei de semințe de soc, ulei de trandafir de Damasc).
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!