AROMA ESSENCE LINE

Geluri de curățare pe bază de extracte de plante
Gama GIGI Aroma Essence este concepută pentru îngrijirea de bază a pielii în salon și acasă. Gama include săpunuri lichide.
Aroma Essence se bazează pe o gamă largă de plante, extracte de plante și uleiuri esențiale ca ingrediente principale pentru o curățare delicată. Una dintre plantele folosite în linia Aroma Essence este gălbenelele. Extractul de gălbenele este o substanță medicinală foarte valoroasă, deoarece conține acizi organici, rășini, calendulină, fitoncide și caroten. Efectele lor pozitive asupra pielii au fost de mult timp dovedite științific. Ingredientele din floarea de gălbenele acționează ca o barieră protectoare pentru celulele pielii atunci când sunt deteriorate și vindecă rănile în mod minunat. În plus, acestea încetinesc distrugerea prematură a celulelor epidermice și au un efect dezinfectant. Proprietățile cicatrizante, tonifiante, calmante și antiinflamatorii ale gălbenelelor au făcut din ele un ingredient esențial în diverse preparate cosmetice.
 
Img
Extractul de ceai verde, care este folosit și în produsele GIGI Aroma Essence, acționează ca un antioxidant și neutralizează daunele provocate de radicalii liberi, hidratează, tonifică, relaxează și calmează pielea. Vitaminele, cofeina și uleiurile esențiale care se găsesc în ceaiul verde ajută la saturarea pielii cu hidratare; luptă împotriva erupțiilor cutanate, inclusiv a acneei; reîntinerește pielea, prevenind îmbătrânirea prematură; menține tonusul pielii și elimină petele de vârstă.
Linia Aroma Essence este alcătuită din săpunuri lichide. Acestea sunt concepute ținând cont de nevoile diferitelor tipuri de piele. De exemplu, săpunul pentru pielea normală conține extracte de trandafir, mușețel și urzică, care curăță și dezinfectează pielea. Săpunul pentru tenul gras conține extracte de salvie, melisa și cătină, care calmează și reduc inflamațiile. Concentrația ridicată de extracte de gălbenele, mușețel, urzică și hamei din săpunul Aroma Essence Sensitive Skin Soap reduce instantaneu roșeața și disconfortul și întărește funcția de protecție a pielii. Datorită prezenței diferitelor uleiuri esențiale și a plantelor benefice din produsele de curățare Aroma Essence, o simplă spălare devine o experiență plăcută.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!