VITAMIN E LINE

Linie antioxidantă și anti-cuperoză pentru toate tipurile de piele
Vitamina E, sau tocoferolul, este un antioxidant puternic și stimulează multe procese vitale la nivelul pielii, participă la protecția imunitară și la procesele metabolice celulare, îmbunătățește circulația sângelui în derm, crește longevitatea celulară, joacă un rol cheie în sinteza proteinelor, activează respirația celulară și, prin urmare, este utilizată în formularea multor creme, în special pentru produsele de îngrijire a pielii îmbătrânite.
Laboratoarele GIGI, folosind cele mai noi tehnologii, au reușit să încapsuleze vitamina E în particule de transport microscopice, care o livrează în straturile mai profunde ale epidermei și îi păstrează proprietățile pe perioade lungi de timp. În plus, mecanismul de distribuție prelungită extinde perioada de acțiune protectoare a vitaminei E. Microparticulele de vitamina E, pătrunzând în piele, se încorporează în biomembranele celulelor, care sunt locurile cele mai sensibile la efectele agresive ale radicalilor liberi. Complexul inovator a îmbunătățit, de asemenea, alte 2 elemente importante: creșterea hidratării pielii (prin stimularea acțiunii vitaminei E asupra capacității stratului cornos de a reține umiditatea) și reducerea adâncimii ridurilor. Acțiunea antiinflamatoare a vitaminei E o face indispensabilă în produsele destinate pielii sensibile și delicate.
Img
INGREDIENTE ACTIVE:
Vitamina E în concentrație deosebit de mare - netezește ridurile, întărește vasele de sânge, păstrează umiditatea, lasă pielea catifelată, îi îmbunătățește structura, menține fermitatea și elasticitatea pielii.
Extractul de pereți de drojdie - conține beta-1,3-glucan care îmbunătățește apărarea imunitară locală a pielii, ceea ce este deosebit de important pentru pielea sensibilă și pentru pielea care este în mod constant stresată de computer și de radiațiile UV și de poluarea atmosferică.
Untul de shea, uleiul de semințe de borș, uleiul de trandafir - au un efect regenerator și de întărire vasculară.
INDICAȚII DE UTILIZARE:
- Prevenirea îmbătrânirii premature a pielii;
- Elimină uscăciunea și descuamarea pielii;
- Tratamentul pielii sensibile și al cuperozei;
Combaterea semnelor premature de îmbătrânire
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!