LIPACID LINE

Program paramedical pentru tratamentul acneei
Serie de LIPACID pe bază de trei componente farmacologice pentru tratamentul local al pielii grase cu probleme, tratamentul seboreei, acneei, rozaceei și demodecozei. Cele trei ingrediente cheie active - Lipacid, Triclosan și BioEcolia - sunt ingrediente farmacologice care, pentru prima dată în lume, au fost incluse de specialiștii de laborator în produsele cosmetice, ceea ce a reprezentat o nouă tendință în cosmetologia medicală modernă.
În tratamentul seboreei și al acneei, au fost observate rezultate pozitive susținute în peste 50% din cazuri.
 
INGREDIENTE ACTIVE:
Lipacid este un lipoaminoacid, cu o structură similară cu cea a peroxidului de benzoil, dar spre deosebire de acesta nu usucă pielea și, prin urmare, nu duce la hiperkeratoză și la formarea ridurilor.
Are efecte antimicrobiene, antiinflamatorii, keratolitice și imunomodulatoare.
BioEcolia este un produs activ, inovator, de origine naturală, care previne dezvoltarea microbilor care cauzează acnee, fără a afecta flora naturală a pielii. Protejează stratul hidro-lipidic, flora cutanată și celulele Langerhans, reglează pH-ul.
Triclosan - un antibacterian cu spectru larg care inhibă capacitatea de înmulțire a microorganismelor.
Biosera - are proprietăți antiparazitare, keratolitice și antiinflamatorii.
Camfor - antiseptic, analgezic, iritant local și efect de înălbire.
NMF (Natural Moisturising Factor) - un complex de produse naturale similare cu componentele proprii ale epidermei, care ajută la menținerea nivelului de hidratare a pielii.
Extract de mușețel - are o acțiune antiseptică, antialergică, sedativă și imunostimulatoare. Stimulează procesele intracelulare.
Extract de Hamamelis - cu acțiune astringentă, strânge bine porii și împrospătează pielea. Antiseptic. Provoacă vasoconstricție, reduce secreția de sebum.
 
Img
Alantoină - înmoaie și hidratează stratul cornos, stimulează reînnoirea celulară a epidermei și vindecarea rănilor.
Carbonat de magneziu - are efect absorbant, menține nivelul normal al pH-ului pielii. Reglează transpirația, are un efect astringent și de uscare.
Caolin (argilă albă) - curăță pielea în profunzime, hidratează, absoarbe excesul de sebum și impuritățile.
Oxid de zinc - stimulează imunitatea naturală, restabilește echilibrul microelementelor. Are proprietăți analgezice, de înalbire, antiinflamatoare și antimicrobiene, protejează împotriva radiațiilor UVA (împrăștie razele).
BHT (butil-hidroxitoluen) este un antioxidant.
Mentolul este un produs natural din mentă cu proprietăți anestezice, antiseptice și calmante. Împrospătează, are un efect antipruriginos.
Filtru UV - protecție împotriva efectelor nocive ale soarelui.
INDICAȚII DE UTILIZARE:
- Acnee stadiul 1-3
- Seboree, dermatită seboreică
- Demodecoza
 
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!