LOTUS LINE

Linie hipoalergenică pentru prevenirea îmbătrânirii și regenerarea pielii
Lotus este cunoscut ca un agent antiinflamator. Acesta previne deteriorarea celulelor cauzată de radicalii liberi și calmează pielea sensibilă predispusă la iritații și inflamații, ceea ce face ca aceasta să își piardă aspectul sănătos, să se deshidrateze și să îmbătrânească mai repede.
Acesta este motivul pentru care GIGI Laboratories au dezvoltat formule speciale bazate pe fitoterapiile orientale străvechi și pe cele mai recente biotehnologii și le-au folosit pentru a crea noua linie anti-îmbătrânire hipoalergenică LOTUS BEAUTY. Programul profesional calmează iritațiile, roșeața și inflamațiile, previne pierderea de hidratare, are un puternic efect de întinerire și antioxidant, reînnoiește compoziția celulară și întărește ovalul feței, stimulează sinteza fibrelor de colagen, uniformizează tonusul pielii, umple pielea de energie și îi sporește capacitățile de apărare și de adaptare.
De la primul tratament, pielea devine mai fermă, vizibil întinerită, moale, radiantă și sănătoasă. Toate produsele sunt hipoalergenice și oferă o senzație de confort, perfect adaptate chiar și celor mai pretențioase tenuri.
Programul ideal pentru reabilitarea pielii după intervenții de chirurgie plastică, peelinguri profunde și resurfacing cu laser.
 
Img
INGREDIENTE ACTIVE:
Extract de floare de lotus alb - conține amidon, fosfolipide, bioflavonoide, acid ascorbic și aminoacizi.
Extracte de plante - ceai alb, mușețel, alge, artemisia, aloe, hamamelis, rozmarin, hamei.
Uleiuri vegetale valoroase - primula de seară, smirnă, semințe de struguri, germeni de grâu, avocado, jojoba.
Complexul de vitamine - vitaminele C, E, A - are efect antioxidant, îmbunătățește circulația sângelui în derm, activează sinteza colagenului și respirația țesuturilor, susține activitatea celulară normală și întărește pielea.
 
INDICAȚII DE UTILIZARE:
- Piele hipersensibilă.
- Piele uscată cronică.
- Piele descuamată cu textură neuniformă.
- Prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.
- Piele matură și deshidratată.
- Recuperarea după resurfacing profund, peeling și chirurgie plastică.
- Protecție împotriva degerăturilor.
- Toate tipurile de piele cu semne de cuperoză.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!