RECOVERY

Reabilitarea rapidă a pielii după proceduri invazive
Roșeață, întindere neplăcută a pielii, umflături, arsuri, cicatrici, proces lent de regenerare a pielii și pierderea rapidă a efectului de la procedură. Toate aceste efecte secundare ale procedurilor cosmetice agresive apar atunci când pielea nu este pregătită corespunzător și nu mai există o îngrijire adecvată pentru reabilitare. Ținând cont de urgența acestei probleme, GIGI Laboratories (Israel) au dezvoltat o linie paramedicală hipoalergenică inovatoare de recuperare.
Studiile au arătat că unul dintre soiurile rare de mere elvețiene păstrează prospețimea și suculența fructelor pentru o lungă perioadă de timp datorită concentrației ridicate de substanțe speciale din ele, beneficiile cărora au devenit posibile pentru oamenii de știință datorită dezvoltării unei tehnologii noi - PCT.
 
Img
INGREDIENTE ACTIVE:
 
PCT Malus Domestica - stimulează formarea de noi straturi celulare sănătoase cu 92% mai repede decât de obicei, prelungește viața celulelor stem epidermice ale pielii, regenerează, reduce ridurile.
Complex Butterbur - conține extracte de butterbur, rădăcină de lemn dulce și mușețel. Oferă efecte antialergice și sedative.
Biodynes TRF (Tissue Respiratory Factor) este un biostimulant derivat din extract de drojdie care absoarbe oxigenul în celule, accelerând procesul de vindecare, producția de colagen și de acid hialuronic în piele. Crește concentrația de oxigen în celulele fibroblaste cu 17%.
Hidroxi Prolisilane - îmbunătățește fermitatea, previne cicatricile.
Aldavina este un ingredient nou derivat din două tipuri de alge. Protejează împotriva efectelor mediului și a insolației solare, întărește vasele de sânge și previne apariția ridurilor.
Complex MDI - inhibă distrugerea colagenului și slăbirea peretelui vascular cu 80%
 
INDICAȚII DE UTILIZARE:
• Pregătirea și reabilitarea pielii după orice proceduri estetice invazive (peelinguri chimice, tratamente cu laser, mezoterapie, chirurgie plastică);
• Minimizarea efectelor secundare și prelungește efectului după proceduri agresive;
• Piele hipersensibilă și solicitantă de orice tip și vârstă;
• Refacerea barierei epidermice a pielii în timpul iernii;
• Prevenirea și corectarea îmbătrânirii pielii.
 
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!