DERMATECH PEN

Tehnologia de micropunctură stimulează producția de colagen
 
Acesta este un dispozitiv automat pentru micro-puncții ale feței și corpului, care facilitează procesul
regenerarea pielii, crește producția de colagen și elastină și duce la o îmbunătățire a calității și texturii pielii.
 
Avantajele aparatului:
Eficiență ridicată a procedurii
Câteva ședințe efectuate cu ajutorul aparatului sunt capabile să elimine ptoza gravitațională a feței, să elimine vergeturile și cusuturile postoperatorii. Dispozitivul este capabil să restabilească elasticitatea pierdută a pielii, să scape de pigmentarea excesivă, să dubleze densitatea părului, să restabilească tinerețea mâinilor.
Efect de lungă durată
Rezultatul obținut în urma ședinței se menține pentru o perioada îndelungată. Periodic, vor fi necesare ședințe de susținere pentru a menține efectul dorit.
Durere redusă
Un factor important pentru vizitatorii salonului și cosmetologii este absența durerii în timpul și după ședința de tratament. Viteza mare de introducere a acului, diametrul lor microscopic și adâncimea optimă asigură lipsa de durere.
Efectului rapid
Deja după prima ședință, clienții observă o îmbunătățire a stării pielii: elasticitate crescută, pielea netedă, pigmentare redusă etc. În funcție de nevoile specifice, de vârsta pacientului, numărul de ședințe poate varia de la patru la zece pentru un curs.
Reabilitare rapidă
Nu e de mirare că întinerirea cu ajutorul Dermatech Pen se numește o procedură de weekend: în 2-3 zile din perioada de recuperare, epiderma este restabilită și capătă aspectul dorit.
 
Img
Disponibilitate
Universal
Dispozitivul este capabil să rezolve diverse probleme ale pacienților și să elimine sau să diminueze defecte ale pielii atât la bărbați, cât și la femei.
Fără contraindicații
Dermatech Pen practic nu are contraindicații. Dar trebuie de tratat cu atenție clienții cu alergii, diabet zaharat, procese tumorale. O contraindicație este prezența rănilor nevindecate.
Durabilitate și ușurință de întreținere
Produsul este ușor de utilizat și ușor de întreținut. Perioada de garanție este de 12 luni de la data achiziționării dispozitivului.
Fără efecte secundare
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!