SYNERGYAGE

Cosmetice și peelinguri de întinerire.
 
 
Combinând experiența, cunoștințele și cea mai avansată tehnologie, GERMAINE DE CAPUCCINI a dezvoltat linia SYNERGYAGE, care a devenit o adevărată alternativă la bisturiul chirurgului plastician.
Tehnologie cosmetică înaltă în produsele SYNERGYAGE. Linia permite obținerea celor mai bune rezultate în urma procedurilor: pentru a netezi ridurile, pentru a crește elasticitatea pielii, pentru a îmbunătăți aspectul și textura acesteia. Tehnologiile inovatoare asigură un transfer eficient al substanțelor esențiale pentru piele la locul de acțiune, promovând o mai bună autoregenerare și hrănire a pielii, precum și o recuperare rapidă a acesteia după tratament. Cosmetica la interfața cu medicina.
 
Img
Synergyage se bazează pe trei principii cheie și este alcătuit din formule puternice și fiabile, posibile datorită celor mai recente progrese științifice:
 
- O concentrație ridicată de ingrediente active de cea mai înaltă calitate, care tratează eficient pielea.
- Un complex de ingrediente active de cea mai înaltă calitate, dezvoltat prin intermediul unei tehnologii inovatoare pentru o absorbție optimă în piele, pentru un efect terapeutic maxim.
- Efect sinergic.
Sinergia dintre:
Utilizarea produselor din această linie permite o abordare individuală a fiecărui caz în parte.
Fiecare produs este un produs independent, dar poate fi combinat în diverse combinații, permițând o abordare personalizată a problemelor fiecărui client.
Produsele sunt aprobate de către dermatologi.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!