B CALM

O linie dermocosmetică pentru pielea hipersensibilă a feței și pentru pielea cu rozacee
Germaine de Capuccini oferă o abordare inovatoare a îngrijirii pielii, oferind protecție și restaurarea ecosistemului acesteia. Menținerea echilibrului este un factor cheie care permite zi de zi să asigure confortul și rezistența pielii.
Indicații de utilizare:
- Piele care prezintă mâncărimi, iritații, roșeață după utilizarea anumitor produse cosmetice și după curățarea zilnică
- Stresul
- Schimbările climatice
- Capilarele vizibile pe față.
- În prezența unor diagnostice precum dermatita atopică, rozaceea, dermatita de contact sau acneea.
- Fața se înroșește atunci când faceți exerciții fizice, beți alcool sau mâncați alimente picante.
- Iritații și disconfort cutanat după bărbieritul zilnic.
Pentru a asigura o toleranță ridicată a tuturor produselor, formulele liniei B-Calm sunt formulate cu un număr limitat de ingrediente esențiale atent selecționate, cu un grad ridicat de puritate:
- Acestea sunt 100% compatibile cu toate tipurile de piele, chiar și cu cele mai vulnerabile și sensibilizate.
- Profilul lor toxicologic este sigur și reduce la minimum riscul de reacții alergice.
- Dozajul de conservanți atent selecționați este minim, dar fără a afecta negativ calitatea microbiologică a produselor.
- Utilizarea lor este plăcută, în ciuda absenței parfumurilor și a uleiurilor esențiale.
Formulele nu conțin agenți sensibilizatori care pot provoca reacții cutanate.
 
Img
SIGURANȚA AMBALAJELOR
Ambalajele au fost selectate cu grijă pentru a păstra puritatea produselor.
Designul airless (creme) limitează cantitatea de conservanți și previne contaminarea și oxidarea.
Tubul de pipetă (ser SOS), cu o etanșeitate sporită, asigură cea mai precisă dozare și include o supapă de reținere concepută special pentru a preveni contaminarea prin curgere inversă.
Ingrediente active:
Complexul simbiotic Skinbiome Repair este conceput pentru a întări mecanismele de apărare ale pielii. O combinație sinergică de prebiotice și probiotice care are ca scop restabilirea și echilibrarea microbiotei pielii.
Creat în laboratorul de cercetare GERMAINE DE CAPUCCINI, în strânsă colaborare cu laboratoare de materii prime și organizații medicale.
Eficacitatea și siguranța sa au fost confirmate prin studii clinice la care a participat Facultatea de Medicină și Stomatologie (Departamentul de Farmacologie) a Universității din Valencia.
-Fructooligozaharide: prebiotice care contribuie selectiv la dezvoltarea bacteriilor care oferă protecție naturală a pielii și neutralizează microorganismele asociate cu afecțiunile cutanate.
- Lizat enzimatic de Lactococcus: o bacterie probiotică, într-o formă inactivă, care îmbunătățește ciclurile celulare din stratul superior al pielii prin creșterea producției de peptide antimicrobiene care opresc creșterea bacteriilor oportuniste sau nedorite.
Skinbiome Repair induce reînnoirea și regenerarea pielii și reduce semnele de îmbătrânire (care apar prematur pe pielea sensibilă). Îmbunătățește capacitatea pielii de a reține apa, ceea ce contribuie la hidratarea și fermitatea acesteia. Crește pragul său de toleranță, care se întărește zi de zi.
Cu Skinbiome Repair, pielea sensibilă/foarte sensibilă face primul pas necesar pentru a-și recăpăta liniștea. Aici se află secretul echilibrului și al rezilienței. Acțiunea combinată a probioticelor și a prebioticelor ajută la sănătatea pielii, o calmează și o pregătește să reziste la factorii care o stresează zilnic.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!