EXPERT LAB

Tehnologii înalte în proceduri medicale și estetice!
Expert Lab este un sistem de tratament pentru față și corp extrem de eficient din punct de vedere dermatologic pentru uz profesional.
O gamă completă de produse cosmeceutice, caracterizate prin rigoare științifică și terapeutică, care, în combinație cu tehnici și protocoale avansate, vă permit să realizați cele mai eficiente proceduri medicale și estetice.
Instrumente sigure și eficiente pentru medici și esteticieni cosmetologi, oferind posibilități reale de tratare a diverselor probleme ale pielii: îmbătrânire, hiperpigmentare, acnee, celulită...
Acestea ajută la restabilirea echilibrului pielii și la optimizarea propriilor funcții ale pielii.
Formula si tehnici profesionale pentru rezultate maximum
• formulă high-tech
• sinergie de tehnologii avansate și protocole specializate
• versatilitate mare - abordarea individuală
• proceduri complexe
• siguranță și calitate confirmate cu certificate
• eficiență dovedită
 
În centrul eficacității produselor Expert Lab se află depășirea unuia dintre cele mai mari obstacole - bariera pielii, principalul scut de protecție, care este deosebit de greu de depășit. Pentru a rezolva această problemă, se folosește o combinație ideală:
Doze mari de ingrediente active în sisteme de transport eficiente + Cele mai noi dispozitive și sisteme de penetrare transdermică.

 
Img
Peelingurile chimice de la Expert Lab sunt peelinguri superficiale, blânde, rapide și sigure, care au ca scop îndepărtarea petelor de pe piele, reîmprospătarea, întinerirea și îmbunătățirea stării generale a pielii. Peelingurile sunt foarte eficiente, au o iritație minimă și nu necesită practic nici-o perioadă de recuperare.
Rezultatele procedurilor de peeling Expert Lab:
- Hidratează și oxigenează pielea prin activarea vascularizării țesuturilor.
- Stimularea sintezei de colagen, îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii.
- Reînnoiește și înmoaie epiderma, netezind ridurile profunde și eliminând liniile fine.
- Ameliorarea acneei, reducerea frecvenței erupțiilor și îmbunătățirea aspectului cicatricilor.
- Reduce hiperpigmentarea și aspectul tern al pielii prin îndepărtarea stratului de celule keratinizate.
 
Gama Expert Lab include 3 tipuri diferite de peelinguri chimice pentru pielea grasă și cu probleme, pentru pielea pigmentată și pentru pielea cu modificări legate de vârstă, precum și un sistem de peeling anti-oxidant în două etape pentru combaterea fotoîmbătrânirii. Acestea pot fi utilizate individual sau în combinație pentru a asigura o abordare personalizată a problemei și pentru a obține rezultatul dorit. Expert Lab oferă, de asemenea, un agent de neutralizare care poate fi utilizat după tratamentele de peeling și produse cosmetice pentru îngrijirea pielii la domiciliu.

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!