OPTIONS LINE

O linie facială practică, modernă și flexibilă
Acum tu stabilești regulile frumuseții: universul OPTIONS, o întreagă lume de produse de îngrijire profesională de la brandul spaniol de elită GERMAINE DE CAPUCCINI, îți permite să decizi singur ce să le oferi clienților tăi pentru îngrijirea feței. OPTIONS este o linie practică, modernă, dinamică și flexibilă. Prin combinarea produselor OPTIONS veți putea crea programe personalizate pentru clienții dumneavoastră. Universul OPTIONS se naște din analiza a mii de consultații și recomandări, pe care profesioniștii în estetică, ca și dumneavoastră, le adresează lui GERMAINE DE CAPUCCINI.
O întreagă lume de produse într-un recipient profesional practic. Numeroasele sale combinații vă permit să dezvoltați programe de îngrijire personalizate în funcție de tipul și nevoile dumneavoastră de piele.
 
Combinând produsele din această linie în orice combinație, puteți crea programe personalizate, cum ar fi
 - HIDRATARE
Bazat pe noul concept HYDRA-SYSTEM, datorită căruia celulele sunt capabile să autoregleze nivelul optim de hidratare. Acestea oferă pielii dumneavoastră proprietăți hidratante pentru a ajuta la menținerea rezervelor de hidratare necesare.
 
- SOLUȚII ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
Produse pe bază de izoflavone active, care au puterea de a restabili densitatea pielii, de a combate deshidratarea, ridurile și pielea atrofică. De asemenea, acestea oferă pielii tale hrană și protecție printr-o combinație exclusivă de uleiuri vegetale, "Skin Lipid Recovery System", capabilă să compenseze lipsa celulelor grase, în special în cazul pielii îmbătrânite.
 
- PENTRU BALANȚĂ
Produsele sunt formulate cu o combinație inovatoare de substanțe de bază foarte eficiente, inclusiv CONTROL COMPLEX. Acest complex exclusiv cuprinde săruri de zinc, extracte de plante și vitamina B8, care acționează în sinergie pentru a restabili echilibrul și a normaliza secreția de sebum, pentru a preveni înfundarea porilor, pentru a calma inflamațiile și pentru a reduce răspândirea bacteriilor. Formulele conțin, de asemenea, Sepicontrol A5, un ingredient activ versatil cu proprietăți calmante, antibacteriene și antiinflamatorii.
 
Img
INDICAȚII DE UTILIZARE:
 
Grupa de vârstă: pentru toate vârstele.
 
COMPONENTE:
 
-bisabolol: calmează, limpezește, ameliorează iritația.
- Ulei de măsline: hidratează, hrănește, înmoaie.
- Ulei de semințe de Luffa: reface mantaua hidrolipidică.
- Uleiurile vegetale care refac lipidele (iarba de borage, iarba de castraveți, jojoba, macadamia, semințe de struguri, germeni de grâu): compensează deficiențele celulelor adipoase legate de vârstă. Acestea hrănesc și înmoaie.
- Acid hialuronic: reconstruiește și hidratează.
- Bio-molecule: previne pierderea de celule adipoase și, prin urmare, deshidratarea.
- Colagen: întărește dermul, induce tensiune și hidratează pielea.
- Complex enzimatic din mazăre verde: protejează împotriva îmbătrânirii și a radicalilor liberi.
- Fulgi de fructe naturale: conținut ridicat de vitamina C (portocale, mango, caise).
- Fulgi de legume naturale: cu un conținut ridicat de vitaminele A, B, C (spanac, mazăre).
- Extractul de migdale dulci: strânge, netezește microrelieful și întărește.
- Extract de ovăz foarte purificat: reduce iritarea și roșeața pielii.
- Extract concentrat de salcie (Epilobium angustifolium): calmează și reduce iritațiile.
- Extract de mușețel: calmează și înmoaie.
- Extract de valeriană: calmează.
Hydra-System: complex exclusiv Germaine de Capuccini cu Trehalose (efect citoprotector) și Silanol (refacerea densității și a hidratării).
- Isoflavonele: molecule vegetale care ascund efectele deficiențelor hormonale. Acestea stimulează sinteza de colagen și elastină, întăresc dermul și reglează pigmentarea.
- Laricyl: are un efect astringent și matifiant.
- Mentol: lasă o senzație răcoritoare.
Papaina: reînnoire enzimatică.
- Așchii de polietilenă: Îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii.
- Poligliceril metacrilat: hidratează.
- Sepicontrol: reglează secreția de sebum, previne keratinizarea hipertrofică, restabilește echilibrul și reduce inflamația.
- Sofoliance: restabilește echilibrul și ameliorează iritațiile.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!