FOR MEN LINE

O linie de produse pentru a răspunde cerințelor specifice ale pielii masculine
Un cocktail de ingrediente exclusiviste și formule avansate, care oferă o gamă largă de produse care urmăresc două obiective:
- Efecte rapide și de lungă durată pentru a combate problemele pielii bărbaților: iritații, pungi și cearcăne, piele obosită, strălucire uleioasă.
- Confort maxim datorită texturii sale ușoare, absorbție rapidă, siguranță, ușurință și rapiditate de utilizare.
Specialitatea de piele a omului
- Datorită influenței testosteronului, pielea masculină este mai bine protejată împotriva agresorilor externi, rămâne hidratată și tonificată mai mult timp, iar ridurile apar mai târziu.
- Pielea bărbaților este grasă și predispusă la inflamații din cauza sebumului foarte activ și a stratului cornos proeminent.
- Rasul repetat poate traumatiza pielea bărbaților, compromițându-i proprietățile de barieră și lăsând-o foarte sensibilă.
- După 40 de ani, efectul testosteronului dispare, tipul de piele se schimbă în uscăciune, apar telangiectaziile, iar grosimea și tonusul dermului scad.
În conformitate cu tendințele actuale, cosmeticele pentru bărbați nu sunt acum doar produse de bărbierit și de hidratare, ci și un arsenal de produse pentru combaterea semnelor de îmbătrânire.
 
Img
Ingrediente active:
- Seva de mesteacăn - extrem de bogată în micro și oligoelemente (siliciu, seleniu, zinc, mangan, calciu, magneziu), vitaminele B, C. Tonifică și hidratează pielea, ajutând la refacerea energiei pierdute în timpul zilei.
- Vitamina C pură - are un efect antioxidant, previne îmbătrânirea pielii.
- Bacillus ferment - o enzimă care îndepărtează celulele moarte și face pielea mai fină, stimulează reînnoirea celulelor pielii, este un antioxidant puternic și reduce creșterea părului.
- Acid hialuronic - previne deshidratarea, în timp ce face pielea moale și delicată.
- Pământul de diatomee, cărbunele negru, algina (în mască) - are un efect absorbant, detoxifiant.
- Extracte de gălbenele și rozmarin - efect antiinflamator și calmant, normalizează activitatea sebumului.
- Complexul Micro-Dermoxine: o combinație exclusivă de peptide capabile să acționeze asupra ridurilor prin neutralizarea microtensiunii pielii. Furnizează pielii microparticule de colagen pentru a ajuta la umplerea ridurilor.
- Extract de sake, extracte de citrice și portocale amare - un complex exclusiv pentru pielea din jurul ochilor. Reduce cearcănele și cearcănele de sub ochi și netezește liniile fine. Promovează drenajul și netezește micro-reliefarea pielii.
- Cafeaua verde - favorizează drenarea umezelii și a depozitelor de grăsime. Face ca pielea să fie mai fermă.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!