HYDRACURE LINE

Program intensiv de hidratare continuă
 
HYDRACURE este prima linie de hidratare profesională cu o abordare revoluționară: nu se bazează doar pe tipul de piele, ci și pe factorii climatici. Concepută pentru a proteja pielea nu numai de deshidratare, ci și de efectele nocive ale mediului înconjurător, linia ajută la întărirea rezistenței naturale a pielii la apariția semnelor premature de îmbătrânire pe tot parcursul zilei.
 
Formulele hidroactive ale liniei hidratează 100% din timp și sunt perfect absorbite de piele. Acestea sunt formulate cu ajutorul unei tehnologii avansate și includ o serie de ingrediente active: acid hialuronic, exopolizaharide naturale, micro-elastinatori cu acid lactic și ceramide, apă termală din izvorul japonez Izumo Yumura și chiar un parfum cu proprietăți hidratante.
 
Vârsta recomandată: de la 20 ani
INDICAȚII DE APLICARE
- Piele normală cu tendință la uscăciune și deshidratare.
- Piele care are nevoie de o hidratare suplimentară
- Înainte sau după tratamente chirurgicale estetice.
- Schimbări sezoniere. Perioade de stres extrem.
- Sarcina și convalescența postnatală.
EFECT ȘI REZULTATE
Hidratare instantanee: senzație imediată și confortabilă de hidratare. Compoziția Hydracure "imită" pielea, ceea ce facilitează absorbția produsului. Rezultat: pielea este hidratată, moale, luminoasă și capabilă să-și păstreze tinerețea.
 
 
Img
COMPONENTE:
- Acid hialuronic cu greutate moleculară mare: restabilește nivelul optim de hidratare. Creează o peliculă permeabilă în epidermă, reglând evaporarea umidității. Această peliculă protejează, de asemenea, pielea de factorii externi dăunători.
- Acid hialuronic cu greutate moleculară medie: întărește sistemul natural de apărare al pielii, protejând-o astfel împotriva dezvoltării florei bacteriene patogene pe termen lung.
Util pentru:
-pielea matură, deoarece mecanismele sale de apărare slăbesc odată cu vârsta și nu pot rezista suficient de bine unui mediu bacterian agresiv.
-pielea îmbătrânită, deoarece nivelul ridicat de grăsime favorizează răspândirea bacteriilor și apariția acneei.
- Acid hialuronic cu greutate moleculară mică: hidratează pielea în profunzime și îi îmbunătățește proprietățile vâsco-elastice.
Datorită greutății sale moleculare reduse, acționează în dermă:
- Creșterea elasticității și a fermității.
- Prin promovarea adeziunii și proliferării celulare.
- Reducerea expresiei și a profunzimii ridurilor.
- Microliziere: La nivelul epidermei, acțiunea este asigurată de bureți activi de microliziere, care fac instantaneu pielea catifelată și netedă. Pe de o parte, absorb excesul de grăsime și au un efect de matitate. Pe de altă parte, acestea optimizează pătrunderea acidului lactic în substanța intercelulară. Acestea sunt potrivite în special pentru pielea uscată și foarte uscată.
- Cu acid lactic, acestea sunt benefice pentru pielea mixtă și grasă. Acestea absorb excesul de grăsime și elimină celulele moarte prin optimizarea pătrunderii acidului lactic în substanța intercelulară.
- Cu ceramide, sunt bune pentru pielea uscată și foarte uscată. Acestea hrănesc substanța intercelulară, consolidând integritatea pielii și reglând pierderea de umiditate.
- Exopolizaharide naturale: ingrediente active naturale compuse din zaharuri de acizi uronici și bogate în potasiu, sodiu, magneziu și calciu, ale căror proprietăți hidratante contribuie la menținerea funcției de barieră a pielii: restabilesc secreția naturală de acid hialuronic în celulele pielii îmbătrânite.
- Apă termală vulcanică de la Izumo Yumura Spring din Japonia*: apă bogată în substanțe nutritive benefice pentru a hidrata pielea și a îmbunătăți textura pielii. În Japonia există mii de izvoare termale de origine vulcanică. Caracteristicile geografice ale regiunii au contribuit la răspândirea cultului tradițional al apei în întreaga țară. Texturi active: Autohidratează pielea și previne pierderea de umiditate transepidermică.
- Parfum pe bază de extracte de ienupăr, crin de vale și mimoză, cu proprietăți hidratante.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!