PERFECT FORMS LINE

Îngrijire corporală profesională "Perfect Forms"
Pentru a vă păstra corpul tânăr, trebuie să aveți grijă de el în fiecare zi. Fiecare zonă necesită o îngrijire specifică și, din acest motiv, vă puteți baza pe cea mai completă gamă Germaine de Capuccini: Perfect Forms, o linie de produse de îngrijire corporală care oferă produse specifice pentru toate nevoile pielii: hidratare, igienă, fermitate... Acum nu mai ai nici-o scuză pentru a nu-ți etala corpul perfect.
Trebuie să combinați tratamentele profesionale de salon cu tratamentele de uz zilnic. În acest fel, veți obține rezultate incredibile într-un timp foarte scurt. Aveți în mâinile dumneavoastră manualul suprem al formei corpului, astfel încât puteți alege tratamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră de piele. Eficacitatea ridicată a tuturor tratamentelor este combinată cu texturi și parfumuri rafinate, astfel încât este o adevărată plăcere să le folosești.
Perfect Forms - cele mai eficiente produse pentru corp!
Pierderea fermității este o problemă asociată cu pierderea colagenului și acumularea excesivă de țesut gras, care este însoțită de retenție de lichide și inflamație. Pierderea elasticității + acumularea excesivă de grăsime = o siluetă nearmonioasă.
Linia Perfect Forms conține tratamente și produse selecționate care abordează principalele probleme asociate cu fermitatea pielii și refacerea elasticității, refacerea vitalității, combaterea celulitei, eliminarea deșeurilor, a toxinelor și a excesului de lichide.
 
Img
COMPONENTE:
 
- Ulei de nucă de Macadamia: înmoaie pielea și previne îmbătrânirea.
- Acid glicolic și extracte naturale AHA: asigură exfolierea pentru a reîmprospăta straturile de suprafață ale epidermei pentru a îmbunătăți capacitatea de absorbție a acesteia.
- Gel de aloe vera: proprietăți emoliente.
- Clorohidrat de aluminiu: inhibă transpirația fără a avea un efect ocluziv.
- Farnesol: ingredient natural cu acțiune antiseptică Neutralizează mirosul de transpirație. 
- Unt de shea: hidratează și înmoaie pielea.
- Unt de mango: Hrănește și hidratează.
- Microsfere de jojoba: Substanță naturală care îndepărtează pielea într-un mod neagresiv.
- Ulei din semințe de struguri: hidratează și conferă elasticitate pielii.
- Ingrediente active de micro-reglementare: garantează o protecție interactivă ridicată. Își consolidează eficiența, după caz.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!