ROYAL JELLY LINE

Linie pe bază de jeleu regal de albine
ROYAL JELLY optimizează fermitatea pielii datorită sinergiei unice a două ingrediente naturale:
- Extract de lăptișor de matcă - o sursă miraculoasă de vitalitate. Este un concentrat natural de nutrienți esențiali: carbohidrați, proteine, lipide, vitamine B, oligoelemente. Jeleul regal are multe proprietăți benefice: întărește, regenerează pielea și îi redă vitalitatea.
- Extract de ciupercă Poria (PORIA COCOS), care crește pe rădăcinile pinilor. Acesta este un ingredient puternic, utilizat adesea în medicina tradițională orientală. I s-au atribuit numeroase proprietăți benefice: acțiune imunologică, proprietăți antiinflamatorii și antitumorale, întărirea organismului. Pentru piele: luptă împotriva îmbătrânirii. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de "medicamentul nemuririi", iar ca parte a produselor cosmetice are un efect de întinerire.
 
Img
Obiective principale:
- Contracarează stresul cotidian, efectele agresive ale factorilor externi.
- Restaurarea și menținerea proprietăților de barieră ale epidermei.
- Îmbunătățirea potențialului de regenerare a pielii.
- Îmbunătățirea proprietăților pielii, cum ar fi fermitatea și elasticitatea.
Pe lângă proprietățile benefice bine cunoscute ale acestor două extracte, se știe acum că atât lăptișorul de matcă cât și extractele de ciuperci Poria au proprietatea de a modula și de a influența sinteza și calitatea proteinelor:
- lăptișorul de matcă stimulează sinteza claudinei-1
- Extractul de Poria cocos protejează pielea și reduce degradarea E-cadherinei cauzată de razele UV.
Îngrijirea profesională are ca scop îmbunătățirea elasticității pielii. Hrănește, redă vitalitatea și regenerează în profunzime. Întărește fermitatea și strălucirea pielii. Ideal pentru pielea subnutrită, uscată și foarte uscată, cu semne de oboseală și pentru pielea expusă la un mediu agresiv.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!