SPERIENCE

Linia pentru un SPA de LUX
 
Germaine de Capuccini prezintă Sperience, o linie special concepută și destinată să reducă efectele stresului cotidian. Este un produs cosmetic "inteligent" care, datorită formulelor sale unice și texturilor senzuale, va oferi clienților dumneavoastră o experiență de neuitat și va ajuta la combaterea pierderii dispoziției și a energiei. O gamă extrem de largă de produse exfoliante, o varietate de împachetări, băi și masaje se completează reciproc și permit crearea oricărui program unic de îngrijire corporală.
Era electronică ne domină viețile și, uneori, avem impresia că ne controlează, deși ar trebui să o putem controla. Graba constantă ne condiționează viața și ne obosește. Avem nevoie cu disperare să ne reglăm tensiunea și instabilitatea emoțională pentru a începe să ne bucurăm de sănătate și de un sentiment de confort. Speranța este o strategie de reducere a stresului. BALANCE CONCEPT, un produs cosmetic "inteligent" care ne oferă o senzație stimulantă de bunăstare, ne ajută să combatem schimbările de dispoziție și contracarează efectele negative ale "techno-stresului", va intra de acum în viața noastră. Pentru a obține un sentiment de plenitudine a vieții, trebuie să ne echilibrăm starea emoțională.
În cadrul liniei Sperience, Germaine de Capuccini prezintă tratamente care oferă o senzație de confort, restabilesc echilibrul și evocă momente de catharsis pentru a ajuta la combaterea "stresului electronic". Aceste momente unice ne permit să trăim sentimente profunde și ne oferă senzații unice de plăcere și bucurie, care se transformă ulterior în liniște și seninătate, devenind cel mai bun "medicament" pentru trup, suflet și minte.
 
Img
Produsele de îngrijire profesională din linia Sperience au fost împărțite în grupe pentru a facilita munca profesioniștilor din centrele spa în conceperea meniurilor de îngrijire:
EXFOLIENȚI
Produse care încântă simțurile, în timp ce hidratează, hrănesc și înmoaie pielea și elimină celulele moarte ale pielii. Fiecare produs se bazează pe ingrediente unice și inovatoare.
WRAPS
Texturi delicate și ușoare, asemănătoare cu o "a doua piele" și care oferă o nutriție intensă pentru piele. Datorită acestor texturi încântătoare, produsele vă vor oferi o senzație plăcută de lungă durată după îngrijire.
MESAJE
Texturi originale și senzuale care, aplicate în mișcări atent gândite, oferă o îngrijire incomparabilă pentru a vă permite să trăiți momente încântătoare.
Experiența ne permite să ne scufundăm într-o lume plină de senzații magnifice și, din acest motiv, este foarte important să identificăm starea emoțională a clientului.
Toate produsele din gama Sperience sunt clasificate în funcție de modul lor de acțiune, pentru a ajuta la reglarea emoțiilor în situații de dezechilibru.
SERENITY: îngrijire relaxantă și liniștitoare.
ENERGY: tratament tonifiant, revigorant și stimulant.
DETOX: îngrijire pentru exfoliere, purificare și detoxifiere.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!