TIMEXPERT RIDES LINE

Corectarea și prevenirea liniilor de expresie.
 
Linia se bazează pe cele mai recente evoluții în chirurgia estetică și mecanismele interne ale "autoregenerare" a pielii.
GERMAINE de CAPUCCINI oferă TIMEXPERT RIDES, o metodă nouă, fără precedent, avansată de combatere a liniilor de expresie și a ridurilor.
O nouă linie de produse creată datorită celor mai recente progrese în chirurgia estetică și bazată pe un mecanism de regenerare a pielii, are următoarele proprietăți:
- REGENERARE: acțiune asupra ridurilor existente din interior, activând funcția protectoare pierdută a pielii și contracarând apariția de noi riduri.
- BLOCARE ȘI COMPLETARE: acțiune de combatere și umplere a ridurilor fine.
Cea mai recentă tehnologie TIMEXPERT RIDES urmărește să consolideze "arhitectura" pielii pe baza "dinamicii pielii". Un complex exclusiv și inovator de ingrediente active, Pro - Collagestine - Fill (conceput de GERMAINE de CAPUCCINI), datorită căruia este posibilă o luptă globală împotriva ridurilor și a liniilor de expresie.
 
Img
Această tehnologie se bazează pe un extract concentrat de Spilantes care are capacitatea de a întârzia îmbătrânirea pielii, îmbunătățind "arhitectura" acesteia și crescând producția de colagen și elastină, datorită căreia capacitatea naturală a pielii de a "umple" ridurile apărute crește rapid. De asemenea, îmbunătățește elasticitatea pielii.
În plus, complexul MICRO-DERMOXINE (GERMAINE de CAPUCCINI proprietar), bazat pe efectul de micro-infiltrare a toxinei botulinice, neutralizează micro-stresul cutanat rezultat din activitatea zilnică de mimare, în timp ce "umple" ridurile și liniile de expresie în mod natural, făcându-le mai puțin vizibile.
Proteinele de soia conținute în produs întăresc, de asemenea, capacitatea naturală a pielii de a rezista ridurilor.
 
INDICAȚII DE UTILIZARE:
Grupa de vârstă: de la 25-30 de ani.
Caracteristicile pielii: Apariția primelor riduri și a liniilor de expresie.
Recomandat: În orice moment al anului.

ACȚIUNI ȘI REZULTATE:
 - Regenerare: Combate ridurile din interior.
- Blocking and Filling: Combate liniile de expresie.
- Elimină liniile de expresie, umple ridurile și uniformizează textura pielii.
- Îmbunătățește fermitatea și densitatea pielii, prevenind îmbătrânirea.
 
COMPONENTE:
 - Tehnologia Pro-Collagestine-Fill (o invenție a lui Germaine de Capuccini) bazată pe un extract concentrat de Spilantes (Frède Mafane, latină Acmella Oleracea)*, care are capacitatea de a încetini îmbătrânirea pielii prin îmbunătățirea "arhitecturii" acesteia și creșterea producției de colagen și elastină, mărind astfel în mod dramatic capacitatea naturală a pielii de a "umple" ridurile care apar, crește fermitatea.
 - Complexul Micro-Dermoxine (dezvoltarea proprie a lui Germaine de Capuccini) se bazează pe efectul de micro-infiltrare a toxinei botulinice și neutralizează microtensiunea pielii ca urmare a activității zilnice de mimică, "umplând" simultan ridurile și liniile de expresie în mod natural și făcându-le mai puțin vizibile.
 - Proteinele din soia întăresc capacitatea naturală a pielii de a rezista la riduri.
 - Maxi Lip. Restabilește structura și densitatea, crește volumul și hidratează buzele.
 - Efectul Soft-Focus. Microsfere reflectorizante care ascund instantaneu imperfecțiunile cosmetice ale pielii.
 - Polimeri activați optic. Particule fluorescente capabile să absoarbă razele UV din atmosferă, reflectând în același timp lumina.

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!