TIMEXPERT SRNS LINE

Întărește semnificativ mecanismele de apărare ale pielii, contracarând stresul de mediu și păstrând capitalul de stres.
Seria anti-îmbătrânire GERMAINE de CAPUCCINI este o revoluție în regenerarea celulelor pielii. Se bazează pe un sistem exclusiv de regenerare naturală sincronizată (Sistema Regenerador Natural Sincrontzado). Permite rezolvarea diverselor probleme, cea mai recentă dezvoltare a lui GERMAINE de CAPUCCINI, care are ca scop conservarea capitalului de stres al pielii mature, oferindu-i pielii consolidarea necesară.
Formula liniei se bazează pe complexul Zinc-GIycine, care întărește capacitatea intercelulară a keratinocitelor (cele mai numeroase celule ale pielii) de a neutraliza ROS (Reactive Oxygen Species). Această dezvoltare a specialiștilor GERMAINE de CAPUCCINI a fost distinsă cu premiul cel mare la Conferința IFSCC 2009 de la Melbourne (un premiu considerat a fi analog cu Premiul Nobel în cosmetologie).
 
Img
Vârsta recomandată: de la 40-45 de ani.
Caracteristicile pielii: piele matură care și-a pierdut treptat capacitatea de autoprotecție și regenerare din cauza agresiunilor continue, adică și-a epuizat capitalul de stres.
Recomandat: în orice perioadă a anului.

Acțiuni și rezultate:
- Protejează pielea în timpul zilei împotriva stresului oxidativ cauzat de agresiunile mediului. Protecția capitalului la stres.
- În timpul nopții, activează mecanismele de reparare celulară. Optimizarea capitalului de criză.
- Are un efect excelent de întinerire a pielii: mai puține riduri, mai puțină cădere, mai puțină uscăciune.

Ingredientele active - Epigenol, Zinc-Glicină, RC-Advanced, acid hialuronic cu greutate moleculară mare și mică și activator de colagen de înaltă puritate - oferă o acțiune eficientă adaptată nevoilor pielii mature în trei domenii: reparare, fermitate, umplere.
Restaurare: declanșează mecanismele cheie de tinerețe perturbate de mediul și stilul nostru de viață. Face mai puțin vizibile semnele globale ale îmbătrânirii (riduri, piele flască, uscăciune etc.).
Fermitate: întărește mecanismele de apărare ale pielii, capitalul său de ≪stres≫, pentru a rezista la efectele stresului oxidativ. Un nou efect care rezistă la efectele poluării asupra pielii. Piele radiantă și plină de vitalitate, cu un ton mai uniform.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!