TIMEXPERT C+ LINE

Linia cu Vitamina C. Energie vitală împotriva îmbătrânirii.
 
TimExpert C+ vă oferă proprietățile valoroase ale celui mai puternic antioxidant natural - vitamina C - pentru a elimina în mod natural și a preveni în continuare semnele de îmbătrânire. Oferă o corecție intensivă a diferitelor probleme: primele riduri, liniile de expresie, deshidratarea, pierderea strălucirii și a elasticității. Linia cu vitamina C și cele mai avansate formule, luptă împotriva glicării, care joacă un rol major în îmbătrânirea pielii.
Ingredientul principal al liniei este o formă specială de Vitamina C, care este rezistentă la oxidare și la creșterea temperaturii și care are un efect antioxidant, protector și stimulator. Oferă o luminozitate intensă și uniformizează tonul pielii. Aceasta întărește peretele vascular al capilarelor.
Extract de Ume - un soi japonez de prune, care este folosit ca aliment și medicament în China, Coreea și Japonia. Este bogat în proteine, minerale și grăsimi și încetinește îmbătrânirea pielii. Elimină "efectul cusumi" - o nuanță galben-cenușie pe care pielea feței o capătă odată cu vârsta.
 
Img
INDICAȚII DE UTILIZARE:
Grupa de vârstă: de la 25 de ani
Caracteristicile pielii: aspect tern, piele obosită, deshidratare cauzată de expunerea excesivă la soare, dorința de a preveni îmbătrânirea și după tratamente estetice.
Recomandat: pentru toate anotimpurile. Pentru pielea femeilor și a bărbaților.
EFECT ȘI REZULTATE:
- Efect antioxidant
- Regenerarea pielii
- Iluminare intensivă și uniformizare a tonului
- Optimizează hidratarea pielii.
COMPONENTE:
- Derivat de vitamina C (VC-IP): o substanță biotehnologică activă care îmbunătățește proprietățile vitaminei C în forma sa tradițională. Are o rezistență sporită la corp și la oxidare și pătrunde bine în diferitele straturi ale pielii. Când este absorbită de piele, aceasta eliberează Vitamina C, care își păstrează toate proprietățile benefice anti-îmbătrânire: sintetizează colagenul, protejează ADN-ul, reglează procesul de melanogeneză.
- Concentrat de portocale: O combinație de Vitamina C și Vitaminele B, împreună cu uleiul esențial din coajă de portocală, asigură integritatea proprietăților și acțiunii vitaminelor datorită unui mecanism care "imită" natura.
- Ascorbil PM: O Vitamina C de mare stabilitate și eficacitate deosebită, capabilă să sintetizeze colagenul, să decoloreze melanina, blocând formarea ei ulterioară. Protejează pielea împotriva radicalilor liberi.
- Ceară de portocale: Un derivat de Vitamina C din boabele de portocală dulce. Conferă texturii produselor o senzație deosebit de mătăsoasă.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!