TIMEXPERT RITUALIST LINE

Îngrijire de bază anti-îmbătrânire. Produse rituale.
 
Prevenirea excelentă a ridurilor și a lăsării pielii prin tratarea fizică și energetică profundă a musculaturii faciale și, mai ales, relaxarea mușchilor gâtului, care sunt cauza tensiunii faciale.
Recomandat în orice perioadă a anului.
 ACȚIUNI ȘI REZULTATE:
- Îmbunătățește microcirculația.
- Îmbunătățește fermitatea pielii.
- Prevenirea ridurilor și a liniilor de expresie.
- Echilibrarea corpului și a spiritului prin acțiunea asupra sistemului nervos.
- Armonie și relaxare.
 
Img
Linia Ritualist include 4 produse care pot fi utilizate în toate tratamentele. Acestea sunt recomandate în special ca o completare a tratamentelor Anti Age.
- Masca exfoliantă universală poate fi utilizată în etapa de exfoliere pentru exfoliere mecanică sau chimică. Exfolierea mecanică se realizează cu microcristale de oxid de aluminiu și exfolierea chimică cu alfa-hidroxi-acizi și acid salicilic.
- Crema de masaj permite un masaj de lungă durată, în timp ce hidratează, hrănește și protejează pielea. Conține complexul Pro-Collagestine-Fill, care stimulează sinteza colagenului și a elastinei, acidul hialuronic și complexul de ceramide.
- Masajul cu role Roll&Lift a fost dezvoltat pentru tehnica unică de masaj Premium Lift. Două zone rotative, una netedă și cealaltă cu semisfere din germaniu, permit obținerea unor rezultate excelente și transmiterea energiei din germaniu. Tehnica de masaj relaxează tensiunea musculară, netezește liniile de expresie și ridurile și obține un efect de lifting vizibil.
Gama Ritualist include seruri care pot fi utilizate în toate tipurile de protocoale de îngrijire. Îngrijire ideală combinată cu tehnici de masaj specifice pentru toate vârstele și pentru orice nevoie, recomandată în special în completarea tratamentelor Anti Age.
Acțiuni și rezultate:
- Începând cu vârsta de 30 de ani: redă strălucirea, fermitatea și energia.
- Începând cu vârsta de 40 de ani: restabilește fermitatea, elasticitatea și tonusul uniform.
- Începând cu vârsta de 50 de ani: reface densitatea, elasticitatea, confortul.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!