WAX

Ceara de cea mai înală calitate!
Toate tipurile de ceară pot fi împărite în 3 categorii mari:
Ceară fierbinte
Ceara fierbinte (punct de topire 55ºC) este folosită în saloanele de înfrumusețare pentru bioepilare, în special în zona bikini, pe față și în zona axile, dar și pe picioare și brațe, atunci când clientul are părul foarte gros și rezistent. Se aplică cu o spatulă specială pe o suprafață mică de piele. Ceara fierbinte Holiday Depilatori este foarte plastică, are o consistență groasă și este potrivită în special pentru designul bikini.
Această ceară se încălzește într-un topitor de ceară până când devine lichidă și apoi se aplică pe piele cu ajutorul unei spatule. Când ceara se răcește, formează o peliculă care este îndepărtată împreună cu părul nedorit. Pentru aplicarea cerii fierbinți se folosește o spatulă de lemn și nu este nevoie de hârtie pentru îndepărtarea acesteia. O contraindicație pentru utilizarea ceară fierbinte pe picioare este o tulburare de circulație periferică (vene varicoase).
Un produs nou de la compania HOLIDAY ceară "Elastique" este conceput special pentru zona delicată a bikini. Lucrul cu acest tip de ceară nu necesită utilizarea benzilor pentru epilare. Textura sa moale, care conține dioxid de titan și rășini de înaltă tehnologie, permite o epilare de înaltă calitate în această zonă. Este cea mai bună alegere pentru "epilarea braziliană".
 
 
Img
Ceara caldă
Ceara caldă - cu un punct de topire de 45º - este încălzită până la starea lichidă și se răcește imediat la temperatura corpului atunci când este aplicată pe piele într-un strat foarte subțire, fără efect termic asupra pielii și fără a traumatiza vasele de sânge sau venele din apropiere. Ceara este apoi îndepărtată cu ajutorul unei hârtii speciale. Datorită consistenței sale speciale, ceara aderă bine chiar și la firele mici de păr. Nefiind destinată reutilizării, această ceară este utilizată cu succes în saloane și acasă ca fiind cel mai igienic produs de epilare pentru toate zonele feței și corpului.
Ceara pentru epilare Holiday depilatori combină trei calități principale: textură plăcută, aplicare ușoară și o bună aderență la piele. Formula specială a acestei ceri este dezvoltată din rășini și uleiuri vegetale naturale care conțin diverse vitamine. Acest produs garantează o hidratare excelentă a pielii, o epilare de calitate și mai puțin dureroasă și este potrivit pentru persoanele cu pielea sensibilă și uscată. Adăugarea de extracte de plante în ceară o face cu adevărat inovatoare și solicitată de consumatorii de astăzi.
Cartușul de ceară caldă este disponibil pentru diferite tipuri de piele, cu diverși aditivi de parfum, într-o casetă cu sistem roll-on. Această ceară este disponibilă și în borcane metalice. Casetele de ceară sau borcanele de ceară sunt încălzite la temperatura potrivită într-un încălzitor special cu termostat încorporat pentru a preveni arsurile. Încălzitorul se numește încălzitor de ceară, pe care îl puteți cumpăra și în magazinul nostru.
 
 
Ceară rece
Ceara rece este o ceară solubilă în apă pe bază de miere naturală. Avantajul acestei ceri este că se încălzește ușor în apă caldă, iar reziduurile se îndepărtează tot cu apă. Nu provoacă alergii sau iritații, chiar și pentru cea mai sensibilă piele. Este potrivit pentru epilarea cu ceară a tuturor zonelor feței și corpului, precum și pentru îndepărtarea delicată a părului pufos după foto-, fito- și electro-epilare.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!