BDR EQUIPMENT

Tehnologii sigure, dovedite clinic, pentru a stimula mecanismele de reparare proprii ale pielii.
Bdr folosește numai tehnologii sigure, dovedite clinic, pentru a stimula mecanismele de reparare proprii ale pielii. Aceasta este o întinerire a pielii 100% naturală, fără disconfort sau perioadă de recuperare.
Echipamentul tehnologic avansat bdr smart pentru îngrijirea pielii face posibilă efectuarea diferitelor tratamente pe orice tip de piele și la orice vârstă. Echipamentul inteligent de îngrijire a pielii bdr oferă rezultate comparabile cu tratamentele medicale de înfrumusețare. Tehnologia noastră a revoluționat posibilitățile esteticienilor, oferind în mod sigur și eficient rezultate care sunt mult superioare tratamentelor tradiționale de îngrijire a pielii din saloane. bdr acordă o importanță deosebită caracteristicilor individuale ale zonelor de piele problematice individuale. Inovativ și modern rămânând fidel la "ceea ce funcționează" în tratamentele clasice de îngrijire a pielii. Tehnologia bdr este extrem de ușor de utilizat. Capacitatea sistemelor bdr de a vă personaliza tratamentele vă permite să oferiți totul, de la un tratament rapid și ieftin de "reîncărcare" până la un tratament de restaurare profundă a pielii mai luxos.
Microdermabraziunea este o metodă delicată de întinerire a pielii, bazată pe tratarea stratului superior cu ajutorul unor accesorii speciale. O astfel de exfoliere mecanică nu numai că lustruiește pielea, dar o și exfoliază, stimulând regenerarea stratului exterior, îndepărtând ridurile, pigmentarea, demarează producția de colagen care asigură fermitate și elasticitate.
 
Img
Efectul este deja vizibil după primul tratament! Cursul complet de tratament garantează eliminarea: cicatricilor postacneice și a consecințelor acneei, precum și a vergeturilor.
Micro-înțepături - la propriu, aceasta înseamnă tratarea pielii cu ace foarte subțiri, care nu numai că stimulează procesul de vindecare, ci și de regenerare a acesteia.
Procedura este nedureroasă și eficientă, chiar și pe pielea delicată și sensibilă. Lungimea acelor nu depășește 1 mm, iar efectele înțepăturilor dispar în primele câteva ore după tratament.
Procedura constă în mai multe etape. După ce se curăță pielea, se aplică compusul necesar pentru a-l livra în straturile mai profunde (pentru a îndepărta pigmentarea, pentru a netezi ridurile sau pentru a îndepărta cicatricile). În această procedură se utilizează duze de unică folosință. Efectul este vizibil după primul tratament.
Microcurenți (terapia cu microcurenți) - tratamentul pielii cu un curent electric de parametri foarte mici. Cea mai eficientă metodă pentru îngrijirea dermatologică a pielii uscate și decolorate, pentru îndepărtarea și prevenirea ridurilor, a efectelor acneei și a pigmentării de diferite grade, a liftingului.
Curenții de frecvență joasă și intensitate redusă afectează potențialul electric al membranei celulare, ceea ce îmbunătățește în primul rând transportul aminoacizilor și accelerează sinteza ADN-ului și a proteinelor. Potrivit atât ca element al unui program anti-îmbătrânire, cât și ca tratament independent.
Lampa LED (tratament fotodinamic) este o metodă non-invazivă de întinerire a pielii, care utilizează energia luminoasă non-termică, care este un activator eficient al proceselor de regenerare la nivel celular.
Este considerată a fi o procedură medicală, deoarece combate cu succes nu numai hiperpigmentarea, ci și bolile: rozaceea, dermatita, eczema și psoriazisul.
Utilizarea diodelor emițătoare de lumină cu lungime de undă lungă (LED) face posibilă inducerea unor reacții celulare specifice în piele, care ajută la întinerirea acesteia și la îmbunătățirea aspectului ei.
 

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!