BDR BODY CARE

Un tratament corporal unic pentru pielea dumneavoastră.
 
Peeling - o combinație perfect selectată de acid glicolic, migdalic și citric asigură un efect de peeling absolut chiar și pe cea mai delicată piele, datorită combinației de molecule de diferite dimensiuni - este pregătirea optimă pentru tratamentele de îngrijire a pielii!
Serul pentru îmbunătățire a conturului corpului - gestionarea inteligentă a conturului corpului și a distribuției colagenului asigură o densitate suplimentară, strălucire și omogenitate a suprafeței pielii. Stimulează producția de colagen de înaltă calitate, modelând și întărind contururile.
Serul pentru îmbunătățire a liniei gâtului - încapsulat în capsule de lecitină, apa de ghețar bogată în minerale și oligoelemente și extractul de Edelweiss are un efect modelator dovedit, conferă o senzație de prospețime și oferă o îngrijire delicată și completă a pielii. Serul protejează împotriva radicalilor liberi și a factorilor de mediu nefavorabili, se absoarbe rapid, nu lasă urme pe haine și pe păr.
Crema de corp, o emulsie cu consistența unei creme, este absorbită instantaneu de piele și lasă un parfum delicat. Compoziția echilibrată a emulsiei creează o bază ușoară care hidratează și tonifică vizibil pielea. Combinația de peptide vegetale și o rețea tridimensională de molecule ascunde liniile fine și netezește suprafața pielii.
 
Img

Plasați solicitarea DVS

Completați detaliile și vă vom contacta în curând!